Άδειασμα Corbyn σε May: Οι βόμβες δε σώζουν ζωές ούτε φέρνουν ειρήνη. Σύρθηκες πίσω από τον Τραμπ χωρίς έγκριση της Βουλής!

@jeremycorbyn
Freepen.gr - Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, Jeremy Corbyn, κατηγόρησε την πρωθυπουργό Theresa May για "σύρσιμο πίσω από τον Donald Trump" προκειμένου να διατάξει επίθεση με πυραύλους κατά της Συρίας, προσθέτοντας ότι η May θα έπρεπε να ζητήσει κοινοβουλευτική έγκριση για την κίνηση αυτή.

"Οι βόμβες δε θα σώσουν ζωές ούτε θα φέρουν ειρήνη", σημειώνει ο ηγέτης του εργατικού κόμματος σε μια δήλωση σχετικά με τις επιθέσεις, τις οποίες χαρακτήρισε "νομικά αμφισβητήσιμες".

"Η Βρετανία πρέπει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο για να επιτύχει μια κατάπαυση του πυρός στη σύγκρουση, χωρίς να λάβει οδηγίες από την Ουάσινγκτον και να βάλει βρετανικό στρατιωτικό προσωπικό σε κίνδυνο", συνέχισε ο Corbyn.

"Η Theresa May θα έπρεπε να επιδιώξει την κοινοβουλευτική έγκριση, όχι να σέρνεται πίσω από τον Donald Trump".

Επίσης στο βίντεο που ακολουθεί, αναφέρει ότι έστειλε επιστολή στη May να δημοσιεύσει τα στοιχεία που έχει και να ακούσει την προτροπή του ΓΓ του ΟΗΕ, Γκουτέρες να μη γίνει καμία επίθεση ενώ εκκρεμεί η επιθεώρηση του OPCW.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail