Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους συμβολισμούς πριν αρχίσετε τον πόλεμο

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΞΗΛΘΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ...
Tο συνθηματικό κωδικό όνομα του αεροπλανοφόρου Harry Truman, που στάλθηκε στη Συρία είναι Lone Warrier (μετάφραση: μοναχικός πολεμιστής). Ο Harry Truman ήταν ο μοναδικός Αμερικανός πρόεδρος, που διάταξε δύο φορές πυρηνικό πλήγμα σε πόλεμο. Πώς θα φανταζόσαστε το μοναχικό πολεμιστή με αμερικανική προέλευση ως εικόνα;


Του Son Ofeon

Στη δεύτερη εμφάνιση του, ίσως να ήταν κάπως έτσι:


Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ...

Και δεν είναι μόνο η απειλή του πολέμου.
Όπως εύστοχα υποδεικνύει σε άρθρο του το Zero Hedge, o δείκτης S@P την περίοδο της κρίσης με αφορμή τα γεγονότα στον Κόλπο των Χοίρων στην Κούβα κατά την προεδρία του JFK την περίοδο 1962-1963 κινείται παράλληλα σήμερα επί προεδρίας Τrump.


ΠΗΓΗ https://www.zerohedge.com/news/2018-04-11/jfk-trump-sp-analog-trading-day-356

Aν τα γεγονότα στην οικονομία και την πολιτική εξελιχθούν όπως τότε, θα πρέπει να αναμένουμε μία διόρθωση της τάξεως του 26% προς τα κάτω και την απομάκρυνση ενός Αμερικανού Προέδρου, όταν τα πράγματα επανέλθουν στο κανονικό.

Στο παραπάνω διάγραμμα απεικονίζονται αναλογικά οι κινήσεις του S@P κατά τις ισάριθμες ημέρες διαπραγματεύσεων των Προεδριών JFK και Τrump.

O δείκτης τότε από 128,94 είχε φθάσει στο 94,94 στις 26 Ιουνίου του 1962. Επανήλθε σε παρόμοια αρχικά επίπεδα (126,31) την ημέρα, που δολοφονήθηκε ο JFK (22 Nοεμβρίου 1962).

Ο πρόεδρος Trump κινδυνεύει στο προσεχές μέλλον να παραπεμφθεί σε διαδικασία απομάκρυνσης με παραπομπή στη Δικαιοσύνη (Impeachment).
ΠΗΓΗ https://en.wikipedia.org/wiki/Impeachment

Ο πρόεδρος Clinton , που βρέθηκε σε παρόμοια θέση για ένα σεξουαλικό σκάνδαλο με την Μόνικα Λεβίνσκι, "καθάρισε" κάνοντας πόλεμο στη Σερβία.
ΠΗΓΗ https://en.wikipedia.org/wiki/NATO_bombing_of_Yugoslavia

Ίδιες περιστάσεις στη πολιτική και την οικονομία και παρόμοιες "λύσεις";
Ή μήπως σήμερα κάτι έχει αλλάξει στρατηγικά και δεν το έχουμε αντιληφθεί ακόμα;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail