Δημοσίευμα ελληνικής ιστοσελίδας: Απήγαγαν τους δύο στρατιωτικούς από προκεχωρημένο φυλάκιο

Freepen.gr - Ένα δημοσίευμα βόμβα (πραγματική και όχι συνήθης διαδικτυακή υπερβολή) της ιστοσελίδας meaculpa.gr (πατήστε στον ενεργό σύνδεσμο για να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ) έρχεται να δώσει νέα οπτική στο πως βρέθηκαν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί ουσιαστικά αιχμάλωτοι των Τούρκων.

Το δημοσίευμα επικαλείται πηγές προσκείμενες στο οικογενειακό περιβάλλον του ενός εκ των δύο κρατουμένων και σημειώνει ότι «οι πληροφορίες αναφέρονται σε ενέδρα και ουσιαστικά απαγωγή του λοχία και του ανθυπολοχαγού από προκεχωρημένο φυλάκιο της 3ης Ταξιαρχίας "Ρίμινι", πρώην 31ο Σύνταγμα Πεζικού, που εδώ και λίγα χρόνια μεταφέρθηκε 18 χιλιόμετρα έξω από την Ορεστιάδα. Στο φυλάκιο, δε, υπήρχαν και άλλοι στρατιώτες, με τους οποίους είναι πλέον σχεδόν αδύνατον να έλθει κανείς σε επαφή».

 Το δημοσίευμα αυτό, εφόσον επιβεβαιωθεί, έρχεται όχι μόνο να ενισχύσει όλους όσους αμφιβάλλουν αν πράγματι "χάθηκαν" οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί και δεν τους άρπαξαν οι Τούρκοι από ελληνικό έδαφος αλλά να μεγενθύνει το εύρος μιας πιθανής τουρκικής καταδρομικής ενέργειας.

Υπογραμμίζουμε ότι η ιστοσελίδα επισημαίνει ότι «βεβαίως, τα στοιχεία που επικαλείται το meaculpa δια των πηγών του είναι στη διάθεση των αρμόδιων ελληνικών αρχών».

Σε κάθε περίπτωση το περιεχόμενο του δημοσιεύματος κουμπώνει με το άρθρο του κ. Βασίλη Βενιζέλου στο Athensvoice ότι ο ταξίαρχος που επισκέφθηκε τους δύο Ελληνες στην Ανδριανούπολη διαπίστωσε ότι έχουν χτυπηθεί από τους Τούρκους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail