Τσίπρας, Καμμένος, Αποστολάκης, Στεφανής. Μάλλον βρίσκονται και αυτοί αιχμάλωτοι στην Ανδριανούπολη

vuralyavas - pixabay
Του Στρατή Μαζίδη

Έχουν περάσει περίπου 4 ολόκληρα 24ωρα από τότε που συνέβη το συμβάν στις Καστανιές του Εβρου με τους δύο αιχμαλώτους Ελληνες στρατιωτικούς. Το μόνο που έχουμε μέχρι σήμερα στα χέρια μας είναι μια δήλωση του ΓΕΣ το πρωί της Παρασκευής.

Έχουμε επίσης ένα tweet του Αμερικανού πρέσβη κ. Πάιατ (!) περί εμπλοκής των ΗΠΑ στο ζήτημα, αλλά δεν έχουμε τίποτε απολύτως από τον πρωθυπουργό Τσίπρα, τον ΥΕΘΑ Καμμένο με τα μεγάλα λόγια, τον Α/ΓΕΕΘΑ Αποστολάκη και τον Α/ΓΕΣ Στεφανή.

Μόλις σήμερα ο Νίκος Κοτζιάς της πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής μετά τη συνάντησή του με το νέο Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη ψυθίρισε κάτι περί «αυξανόμενης νευρικότητας, άνοιγμα μετώπων παντού». Ο κ. Κοτζιάς δε θεωρεί ότι η Ελλάδα έχει υποστεί 3 πολεμικές επιθέσεις σε Ιμια (ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΓΑΥΔΟΣ) και Εβρος.

Αναρωτιέται κανείς αν όλοι αυτοί οι υπεύθυνοι και μεγάλοι στα λόγια απήχθησαν ταυτόχρονα με τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς. Μάλλον βρίσκονται και αυτοί αιχμάλωτοι στην Ανδριανούπολη. 

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση της περιβόητης...στρατηγικής ψυχραιμίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail