Πρακτορείο SANA: Οι άνδρες της Συρίας έλαβαν θέσεις μάχης στην Αφρίν - Σύριοι & Κούρδοι τραγουδούν ότι θα διώξουν τους Οθωμανούς

Freepen.gr - Οι λαϊκές δυνάμεις (NDF) έφτασαν στην περιοχή της Αφρίν για να στηρίξουν τους ντόπιους ενάντια στην επιθετικότητα που ασκούσε το τουρκικό καθεστώς στην πόλη από τις 20 Ιανουαρίου και να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατική οργάνωση Daesh (ISIS) αναφέρει το συριακό πρακτορείο SANA.

Ο δημοσιογράφος της SANA στην Αφρίν δήλωσε ότι οι τουρκικές δυνάμεις στόχευσαν με το πυροβολικό τις τοποθεσίες των λαϊκών δυνάμεων κατά την άφιξή τους στην περιοχή της Αφρίν, καθώς επίσης και τις αντιπροσωπείες των ΜΜΕ που καλύπτουν την άφιξη των δυνάμεων.

Μόλις έφτασαν στην περιοχή, οι λαϊκές δυνάμεις αναπτύχθηκαν στα καθορισμένα σημεία και κέντρα για να υποστηρίξουν τους ντόπιους που υπερασπίζονται τα χωριά και τα σπίτια τους ενάντια στις επιθέσεις της Daesh, της Τουρκίας και των μισθοφόρων της.

Την ίδια στιγμή οι βραδυνές εικόνες από την Αφρίν διαψεύδουν τις δηλώσεις Ερντογάν ότι το κονβόι των 50 οχημάτων της NDF εγκατέλειψε το καντόνι.

Στο παρακάτω βίντεο στην πόλη της Αφρίν Σύριοι και Κούρδοι κρατώντας σημαίες φωνάζουν:

«Είμαστε εδώ, είμαστε πολλοί, από την καρδιά της Αφρίν», «Θα μείνουμε εδώ μέχρι να διώξουμε τον Τούρκο / Οθωμανό εισβολέα» και «Ένα, Ενα, Ενα, ο λαός της Συρίας είναι Ενα».


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail