Με χάρτη που φτάνει μέχρι τη Λάρισα και το αστέρι της Βεργίνας γιόρτασαν οι Σκοπιανοί του Καναδά το Βούλγαρο ήρωά τους!

Freepen.gr - Ο αλυτρωτισμός είναι (και ήταν) εδώ. Tο Σάββατο (3 Φεβρουαρίου) είχαμε και την ετήσια μάζωξη των Σκοπιανών οργανώσεων της διασποράς στο Οντάριο του Καναδά.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο Βούλγαρο (και πιθανώς όψιμο ψευτομακεδόνα) ήρωα των Σκοπίων, Γκότσε Ντέλτσεφ, επαναστάτη κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας αλλά και ενεργό στέλεχος κάποιων ένοπλων οργανώσεων που απέβλεπαν στην αυτονομία Μακεδονίας και Θράκης με σκοπό να ενταχθούν αργότερα στη Βουλγαρία.

Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης δείχνουν ένα χάρτη με την Ελλάδα να φτάνει μέχρι τη Λάρισα ενώ δεσπόζει το αστέρι της Βεργίνας.

Όλα αυτά την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση παραβλέπει τη βούληση του ελληνικού λαού και ετοιμάζεται να χαρίσει το όνομα με κάποιο αρχικό γεωγραφικό και σλάβικο περιτύλιγμα αρκούμενη στη μετονομασία δύο υποδομών.

Φωτογραφία του Zoran Karapancev.

Φωτογραφία του Zoran Karapancev.
Φωτογραφία του Zoran Karapancev.




Φωτογραφία του Zoran Karapancev.
Φωτογραφία του Zoran Karapancev.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail