Πυραυλική βροχή από έδαφος και αέρα στη Συρία - Επόμενοι για σκούπισμα οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις συνέχισαν την εκστρατεία τους έχοντας πλέον επικεντρωθεί στην επαρχία του Idlib σήμερα το πρωί, χτυπώντας αρκετές περιοχές υπό τον έλεγχο της Hay'at Tahrir Al-Sham.

Στη συγκεκριμένη περιφέρεια έχουν παρκαριστεί αρκετοί τρομοκράτες κατά τα τελευταία δύο χρόνια μέσω συμφωνιών εκκένωσης μετά από κάθε ήττα τους σε διάφορα σημεία.

Τα ρωσικά αεροπλάνα βομβάρδισαν ασταμάτητα στόχους στην πόλη Abu Dali στο νότιο Idlib.

Μετά τις αεροπορικές επιδρομές στο ΑAbu Dali, οι Ρώσοι στόχευσαν αρκετές άλλες περιοχές που ελέγχονταν από την Hay'at Tahrir Al-Sham, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων Musharifah, Al-Lataminah, Al-Rahjan, και Kafr Zita.



Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές ήρθαν λίγες μόνο ώρες αφότου ο Συριακός Αραβικός Στρατός εκτόξευσε περισσότερους από 100 πυραύλους επιφανείας σε στόχους στη βόρεια Hama.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail