Δε θέλω λεφτά, θέλω τα παιδιά μου στην Πατρίδα μου

Του Κώστα Βουλγαράκη
Υποναύαρχος ε.α

Τι μνημόνια μου λέτε, τι απειλές και παραβιάσεις των Τούρκων, τι αλυτρωτικές τάσεις των Σκοπιανών και των Αλβανών και συνομωσίες των Εβραίων και των ξένων κέντρων μου τσαμπουνάτε.

Ο κίνδυνος από ανέκαθεν, δεν βρίσκονταν στους εξωτερικούς εχθρούς, αλλά στους εγχώριους προδότες. Τους πρώτους, πάντα υπάρχει Εθνική ομοψυχία και σθένος να τους αντιμετωπίσεις. Τους «δικούς μας» προδότες όμως;

Τα έχω πει και τα έχω αναλύσει, πολλές φορές εδώ και αρκετό καιρό, από τότε που οι διεθνιστικές αντιλήψεις της κυρά Τασίας και των συν αυτής, έκαναν τη Χώρα μας ξέφραγο αμπέλι.

«Άλλο η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση στους πρόσφυγες και άλλο η ασυδοσία και χάος στην Πατρίδα μας». ΟΧΙ στην ξενοφοβία και στον ρατσισμό, αλλά με σχέδιο, με μέτρο και με γνώμονα τις αντοχές τις Χώρας. Είναι ηλίθιοι ΟΛΟΙ οι άλλοι ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο, που βάζουν τάξη, φραγμούς και όρια στον ανθρωπισμό τους; Αυτή η βλακώδης και επικίνδυνη ιδεοληψία, κάτι ανεπάγγελτων λιγδιάρηδων «αλληλέγγυων» και οι απανταχού Αριστερίζουσες κυρα-Τασίες, έκαναν τα Ευρωπαϊκά Κράτη να επανασυσπειρωθούν στα Εθνικά τους Συμφέροντα και δημιούργησαν κλίμα έξαρσης (εξ αντιδράσεως) των ξενοφοβικών, ακροδεξιών και ρατσιστικών Κινημάτων, που τείνουν να καλύψουν (εγκλωβίσουν) ολόκληρο τον κόσμο.

Γεννούνται κρίσιμα και αμείλικτα ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ :

- Γιατί όλοι αυτοί οι πρόσφυγες – μετανάστες, δεν κατευθύνονται Νότια, προς τα ομοεθνή πάμπλουτα Αραβικά Κράτη του Περσικού Κόλπου;

- Γιατί δεν κατευθύνονται Βόρεια, προς τις ασφαλείς αραιοκατοικημένες Μουσουλμανικές Χώρες της Κασπίας και Κεντρικής Ασίας;

- Είναι δυνατόν η γηραιά και κορεσμένη Ευρώπη, να δεχθεί ΟΛΟ τον μεταναστευτικό πληθυσμό της Αφρικής και της Ασίας, στο έδαφος της;

Τι συμβαίνει με τα μυαλά των δικών μας; Δεν καταλαβαίνουν, δεν τους ενδιαφέρει η Πατρίδα μας ή το κάνουν σκόπιμα (για κάποιους λόγους, που όταν θα τους μάθουμε, θα είναι πολύ αργά);

Απ’ όταν ο Τράμπ έριξε τη «βόμβα Ιερουσαλήμ», είχα ένα σφίξιμο στο στομάχι, ένα κακό προαίσθημα. Παρακολουθώ τις εξελίξεις ψύχραιμα, αλλά οφείλω να πω ότι, η δήλωση του Α/ΓΕΕΘΑ με προβλημάτισε! (βλ. http://www.enoplos.com/2017/12/blog-post_954.html)

Γνωρίζοντας πως γίνεται η συλλογή και ανάλυση των πληροφοριών αυτών, απ’ την αρμόδια Υπηρεσία του ΓΕΕΘΑ, για την Εκτίμηση της Κατάστασης στην περιοχή αυτή, όχι μόνο θεωρώ ότι  πράγματι υπάρχει σοβαρό θέμα, αλλά ότι και ο χρόνος είναι «επιτελικά προσδιορίσιμος». Δεν ξέρω αν ο Αρχηγός το δημοσιοποίησε σκόπιμα, αν του ξέφυγε ή αν παραποιήθηκαν οι δηλώσεις του (άκουσα μάλιστα ότι διαψεύστηκαν). Όμως σίγουρα καπνός χωρίς φωτιά, δεν υπάρχει.

Η ενεργοποίηση του «Καταραμένου Τριγώνου»: Ιράν – Ισραήλ – Σαουδική Αραβία, μαζί με τον αστάθμητο ρόλο-παράγοντα της Τουρκίας, προϊδεάζουν μια πολύ πιο επικίνδυνη εξέλιξη, από κάθε άλλη που έχουμε δει στην περιοχή αυτή. Αν τα πράγματα ξεφύγουν και οδηγηθούν σε «θερμή» σύγκρουση, τότε αυτή θα είναι γενικευμένη, σε όλη την περιοχή (σε ΟΛΗ την Μέση Ανατολή), από τον Περσικό Κόλπο, μέχρι την Ερυθρά Θάλασσα και τη Μεσόγειο.

Οι ΣΤΟΧΟΙ και οι «Αντικειμενικοί Σκοποί», τόσο των Μεγάλων Δυνάμεων (ΗΠΑ – Ρωσίας), όσο και των τοπικών παικτών (ΕΕ - Τουρκίας – Ισραήλ - Άραβες) έχουν ήδη εκφραστεί δημόσια και ξεκάθαρα και αυτοί δεν είναι χθεσινοί.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!

Ούτε η Στρατηγική Συνεργασία, Αιγύπτου-Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδας, ούτε η ανακοίνωση προθέσεων της Τουρκίας, για αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης, ούτε η εκ νέου διεθνής στοχοποίηση του Ιράν, ούτε η αλλαγή ηγεσίας στη Σαουδική Αραβία  ούτε και το δημοψήφισμα στο Κουρδιστάν, ούτε και οι ερωτοτροπίες των ξένων με τον «εκλεκτό τους» Τσίπρα, ούτε οι αβροφροσύνες ΗΠΑ-Ρωσίας  αλλά ΟΥΤΕ και το χρονικό σημείο πυροδότησης της ΝΕΑΣ έντασης (μόλις τελείωσαν με το ISIS και τη Συρία).

«Η δύναμη των ισχυρών, πηγάζει μέσα από την αδυναμία, την αποσταθεροποίηση και την ανασφάλεια των αδυνάμων». Δείτε τι έχει συμβεί γύρω μας, την τελευταία μόλις δεκαετία. Όταν καίγεται η γειτονιά ολόκληρη, κοιτάς να σώσεις πρώτα το σπίτι σου, να εμποδίσεις τις φλόγες να φτάσουν απειλητικά κοντά σου.

Το θέμα λοιπόν είναι τι έχουν καταλάβει οι δικοί μας τι σκέφτονται (αν σκέφτονται) τι σκοπεύουν να κάνουν για τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Η «εισβολή» απ’ την οποία κινδυνεύουμε (και κινδυνεύουμε σοβαρά), δεν είναι από την Τουρκία (η οποία πλέον, είναι αλλού που καίγεται), αλλά από τον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων (νέων προσφύγων), που θα κάνουν την Χώρα μας, ένα απέραντο «βρώμικο» Στρατόπεδο Συγκέντρωση, χειρότερο και από τα χάλια της Μόριας Λέσβου. (βλ. http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/654363_proetoimasia-se-ellada-kai-kypro-gia-ypodohi-kymatos#undefined.gbpl)

Δυστυχώς και παλαιότερα, κάποιοι ανησυχούσαμε και τα λέγαμε, αλλά τότε μας κατηγορούσαν ότι είμαστε Εθνικιστές, Ρατσιστές και ανάλγητοι, ότι υπερβάλλουμε και κινδυνολογούμε, για να πλήξουμε την κυρά Τασία και το ανερχόμενο «Αστέρι» τους. Τη συνέχεια την είδαμε και τη λουστήκαμε. Οι Ευρωπαίοι, μας φούσκωσαν αρχικά με «μπράβο, είμαστε εμείς εδώ, δίπλα σας» και μετά μας πούλησαν στεγνά!! Μετέφεραν και ασφάλισαν τα Ευρωπαϊκά σύνορα, ψηλά στα Βαλκάνια και μας άφησαν αμανάτι με τους δυστυχισμένους πρόσφυγες. Σε αντάλλαγμα, μας ανταμείβουν με ψίχουλα ...με διευκολύνσεις στα Μνημονιακά μας αδιέξοδα και με επαίνους και πολιτικές εξυπηρετήσεις στο «παλικάρι» τους. (βλ. http://www.freepen.gr/2017/12/blog-post_902.html).

Όμως «το δις εξαμαρτείν οδηγεί στου Γουδή».

Υ.Γ : «Προδότης είναι αυτός, που είτε από αμέλεια, είτε από ανικανότητα, είτε από σκοπιμότητα, βλάπτει την Πατρίδα του» (αυτός είναι ο δικός μου ορισμός και ελαφρυντικά δεν υπάρχουν).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail