Η πραγματική γκαντεμιά του Αλέξη

RyanMcGuire - pixabay

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Διαβάσαμε προχθές την είδηση

"Βραδινή έξοδο έκανε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύζυγό του Μπέττυ Μπαζιάνα, στο Μοναστηράκι.

Ο Αλέξης Τσίπρας, που ολοκλήρωσε το ταξίδι του στις ΗΠΑ και στις Βρυξέλλες, έφθασε στο εστιατόριο «Νεράτζι», στην οδό Μητροπόλεως, στις 11:20 το βράδυ μαζί με τη σύζυγό του. Και οι δυο έφθασαν με αξιοπρόσεκτη διακριτικότητα στο σημείο, καθώς δεν χρησιμοποίησαν το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο αλλά ένα μικρό αυτοκίνητο της ασφάλειάς του, χωρίς να τραβήξει την προσοχή των διερχομένων

Το όχημα σταμάτησε ακριβώς έξω από το εστιατόριο και πρώτος βγήκε από το αυτοκίνητο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος φορούσε σακάκι και πουκάμισο και πίσω του ακολουθούσε η Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία φορούσε λευκό σακάκι και λευκό παντελόνι. Περπάτησαν μέχρι το εστιατόριο και κάθισαν σε ένα τραπέζι στο βάθος. Μέσα στο κατάστημα δεν υπήρχαν πολλά τραπέζια γεμάτα εκείνη την ώρα."

αυτό έγραφαν τα ΜΜΕ πριν απο 5 μέρες και λίγα 24ωρα μετά:

"Το εστιατόριο «Nerantzi» μόλις δύο ημέρες μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργικού ζεύγους κατέβασε ρολά
Από τους τελευταίους πελάτες του κομψού εστιατορίου στο Μοναστηράκι «Nerantzi» ήταν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του Μπέττυ Μπαζιάνα, καθώς δύο ημέρες μετά την επίσκεψή τους, η επιχείρηση έκλεισε"

Μετά άρχισε η πλάκα, γκαντέμης ο ένας , κατσικοπόδαρος ο άλλος έγινε σάλος στα socialmedia.

Ομως η πραγματική γκαντεμιά είναι άλλη. Απο όλα τα εστιατόρια της Αττικής ο Αλέξης διάλεξε το εστιατόριο ΝΕΡΑΝΤΖΙ, του οποίου ο πλήρης τίτλος είναι ΝΕΡΑΝΤΖΙ - OFF WHITE ΑΕ, το οποίο όπως διαβάζουμε στην euroday ανήκει στον λιβανέζο επιχειρηματία Christian Comair, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ και ειδικά του τέως Εμίρη Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θανί.

Αυτή είναι η πραγματική γκαντεμιά. Απο όλα τα εστιατόρια της Αττικής σε αυτό πήγε και έπεσε επάνω. Αντε τώρα να το δούν κάποιοι εμπαθείς και κακόπιστοι και να αρχίσουν να αναρωτιούνται αν πήγε τυχαία.

Εγώ πάλι για να σας πω την αλήθεια, νομίζω οτι πήγε εντελώς στην τύχη εκεί, όπως ακριβώς απο καθαρή τύχη υπάρχουμε ως έθνος ακόμα.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail