Ο Κοτζιάς δε θέλει μόνο καταδίκη της Βόρειας Κορέας αλλά μας ανοίγει μέτωπα και με άλλες χώρες

Freepen.gr - Με το πέρας της άτυπης συνάντησης των Υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών της Ε.Ε. "Gymnich" ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς δήλωσε μεταξύ άλλων: 

«Μετά από την επίσημη επίσκεψη στην Λεττονία, είχαμε ένα διήμερο παραγωγικών, δημιουργικών συζητήσεων στο Άτυπο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών. Κουβεντιάσαμε για την ανάγκη να συμβάλουμε στην ειρήνη στην Μέση Ανατολή και στην λύση των δύο κρατών, ισραηλινού και παλαιστινιακού. Από πλευράς μου, τόνισα ότι οι αλλαγές που έχουν επέλθει στην Συρία θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Επίσης, ότι θα πρέπει να διατυπώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση άποψη συνολικότερα για την περιοχή, όπως επί των ζητημάτων συνοχής της Συρίας, του Ιράκ, της προστασίας των Κούρδων κ.ο.κ. Συζητήσαμε και για την Βόρεια Κορέα και το πυρηνικό και πυραυλικό της πρόγραμμα. Από πλευράς μας, υπογραμμίσαμε την ανάγκη να μην καταδικάζουμε μόνο την Βόρεια Κορέα, αλλά και εκείνες τις χώρες οι οποίες την τροφοδοτούν με γνώση, τεχνολογία και υλικά. Και αυτές τις χώρες τις κατονόμασα και έχει υποσχεθεί η Επιτροπή να το εξετάσει.»

Ο Νίκος Κοτζιάς εκτός του ότι εμπλέκει την Ελλάδα σε κάτι που δε χρειάζεται, όπως η καταδίκη της Βόρειας Κορέας, η οποία παίζει το ρόλο του "κακού" ζητά να καταδικασθούν οι χώρες που τις παρέχουν γνώση, τεχνολογία και υλικά, τις οποίες κατονόμασε. Μπορεί να μας πει, ποιες είναι;

Μπορεί επίσης να μας εξηγήσει γιατί είναι επικίνδυνη η Βόρεια Κορέα που ουδέποτε προκάλεσε αιματοκύλισμα και διέλυσε χώρες όπως οι ΗΠΑ;

Ο Ελληνας υπουργός είναι υπέρ των πυρηνικών για ορισμένες χώρες και εναντίον για άλλες;
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...