Πρωθυπουργός πιο αστείος από το Mr Bean - Τη μια παρατά το Μακρόν σύξυλο, την άλλη λέει "ο Οδυσσέας έκλεισε τα αυτιά του στις Σειρήνες"

Στρατής Μαζίδης

Δεν ξέρει να σταθεί όρθιος, δεν μπορεί να μιλήσει αγγλικά αλλά κάνει ότι έχει προφορά, ακόμη δεν έμαθε πως η Μυτιλήνη βρίσκεται στη Λέσβο αλλά συνεχίζει απτόητος ο πρωθυπουργός της φάπας (αφού παίζει φάπες πριν τις συνόδους κορυφής και μετά τις τρώει) να μας ρεζιλεύει.



Τώρα παράτησε το Γάλλο Πρόεδρο, Εμμανουέλ Μακρόν σύξυλο στην έξοδο του Μαξίμου και επέστρεψε βιαστικά μέσα. Ποιος ξέρει; Μπορεί να ήθελε τουαλέτα διότι από πριν ζοριζόταν αφού καθόταν σταβοχυμένα στην πολυθρόνα.

Μετά έγραψε στο twitter πως ο Οδυσσέας έκλεισε τα αυτιά του στις Σειρήνες, ενώ όχι μόνο δεν τα έκλεισε, αλλά δέθηκε σφιχτά για να τις απολαύσει κλείνοντας τα αυτιά των ναυτών του.



Η διεθνής κοινή γνώμη θα γελά για πολλά χρόνια με τον Αλέξη Τσίπρα. Και με την Ελλάδα φυσικά για τους πρωθυπουργούς που επιλέγει. Η Ελλάδα από την άλλη θα κλαίει...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail