Ανεβαίνει το θερμόμετρο της αγωνίας! Νοτιοδυτικά της Κρήτης η πλατφόρμα της TOTAL - Πλέει ολοταχώς προς Κύπρο

Freepen.gr - Ανεβαίνει το θερμόμετρο της αγωνίας καθώς το West Capella βρίσκεται πλέον νοτιοδυτικά της Κρήτης μεταφέροντας την πλατφόρμα εξόρυξης της TOTAL με κατεύθυνση την Κύπρο προκειμένου να ξεκινήσουν γεωτρήσεις στο οικόπεδο 11.



Να θυμίσουμε ότι σήμερα από του βήματος του 22ου πετρελαϊκού συνεδρίου της Κωνσταντινούπολης ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν (σχετική ανάρτηση) προχώρησε σε απειλές κατά των πετρελαϊκών εταιρείων τις οποίες κατηγόρησε ότι συνεργάζονται με τους Ελληνοκύπριους φοβερίζοντας πως θα χάσουν την Τουρκία ως φίλη.

Επίσης ανέφερε ότι αυτές οι κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις στην περιοχή.

Ωστόσο ο Αρνό Μπρεγιάκ, πρόεδρος για θέματα εξερεύνησης και παραγωγής της Total, δήλωσε από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται για τις ανάγκες του συνεδρίου πως η TOTAL δεν έχει «καμία ανησυχία»

Τέλοι οι Κυπριακές Αρχές προχώρησαν στην έκδοση των NAVTEX:

 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail