Θηρίο στο κλουβί ο σουλτάνος - Κατηγορεί κι απειλεί τις πετρελαϊκές εταιρείες για την Κύπρο!

AA Photo
Freepen.gr - Ανήμερο θηρίο ο τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν από το βήμα του 22ου πετρελαιϊκού συνεδρίου World Petroleum Congress, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ερντογάν σημείωσε ότι στο Κρανς Μοντάνα χάθηκε μια "σημαντική ευκαιρία" για να "λυθεί" το Κυπριακό.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είναι αδύνατο να εκτιμήσουμε ότι ορισμένες ενεργειακές εταιρίες ενεργούν μαζί με τους Ελληνοκύπριους και γίνονται μέρος ορισμένων ανεύθυνων μέτρων που λαμβάνουν οι Ελληνοκύπριοι. Θέλω να τους θυμίσω ότι μπορεί να χάσουν μία φίλη, όπως η Τουρκία»

Ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε ότι ο πλούτος των υδρογονανθράκων στα ανοικτά της Κύπρου ανήκει σε όλες τις πλευρές στο νησί.

Τέλος προειδοποίησε λέγοντας ότι: 

«Αυτό που περιμένουμε από όποιον λαμβάνει θέση υπέρ μίας πλευράς στις εξελίξεις στην Κύπρο είναι πως θα πρέπει να αποφύγει βήματα που μπορεί να ανοίξουν το δρόμο για νέες εντάσεις στην περιοχή»
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail