Ένα ελληνικό νησί ονομάστηκε το καλύτερο νησί της Ευρώπης

Μελίνα Κονταξή

Η Σαντορίνη πήρε την πρώτη θέση στην ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού Τravels and Leisure. Το περιοδικό με έδρα την Νέα Υόρκη θεωρείται από τις ταξιδιωτικές επωνυμίες με τη μεγαλύτερη επιρροή.

Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται ακόμα η Κρήτη στην τέταρτη θέση, η Πάρος στην πέμπτη και η Ρόδος και τα Δωδεκάννησα στην έκτη. 

Ο τουρισμός 

Για να εκμεταλλευτούμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που μας πρόσφερε η φύση, πρέπει η Ελλάδα να βάλει ως στόχο την προσέγγιση τουριστών με υψηλό εισόδημα.

Και αυτό απαιτεί υποδομές με εξιδικευμένο προσωπικό που δε θα αμείβεται με ψίχουλα αλλιώς ας είμαστε ευχαριστημενοι με την εποχιακή μείωση της ανεργείας, τα κέρδη των all ιnvlusive ξεναδοχείων που δεν διαχέονται στην τοπική κοινωνία και τουρίστες που κουβαλάνε και τις μπανάνες τους μαζί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail