Συναγερμός στη Ρωσική Δύναμη της Συρίας - Οι τζιχαντιστές του ISIS δέχθηκαν πρόταση ασφαλούς διαδρόμου από Ράκκα προς Παλμύρα

φωτο από: almasdarnews
Freepen.gr - Οι διοικητές της ρωσικής ομάδας δυνάμεων στη Συρία έλαβαν μέτρα για να αποτρέψουν την απομάκρυνση των τζιχαντιστών του ισλαμικού κράτους από τη Ράκκα προς την Παλμύρα, η οποία βρίσκεται στα νότια, σύμφωνα με μια πηγή στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας την οποία επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο TASS.

«Τα στοιχεία που επιβεβαιώθηκαν μέσω διαφόρων ανεξάρτητων καναλιών υποδηλώνουν ότι οι διοικητές των κουρδικών μονάδων που συνδέονται με τις αποκαλούμενες δημοκρατικές δυνάμεις της Συρίας και τους ηγέτες του ισλαμικού κράτους που λειτουργούν στην περιοχή κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με το άνοιγμα του αποκαλούμενου ασφαλούς νότιου διαδρόμου» ανέφερε η πηγή.

«Οι τρομοκράτες έλαβαν την ευκαιρία για απρόσκοπτη αποχώρηση, με την προϋπόθεση ότι θα κατευθυνθούν προς την Παλμύρα» ανέφερε.

Μετά την παραλαβή των δεδομένων, η διοίκηση των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία έλαβε μέτρα για να αποτρέψει την απομάκρυνση των μαχητών προς τα νότια, ανέφερε η πηγή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail