Η...γραβάτα του Τσίπρα που θα γίνει θηλιά!

Λουκάς Γεωργιάδης (facebook)

Η σκληρή γραμμή Σόιμπλε και η προϋπόθεση συμμετοχής του ΔΝΤ σε ένα νέο ελληνικό πρόγραμμα (ουσιαστικά με νέο μνημόνιο) είναι η αρχή του τέλους για τον Τσίπρα.

Τώρα που υπέγραψε τα πάντα, θα τον τελειώσουν με το θέμα του χρέους. Ό,τι και να πάρουμε θα έχει αστερίσκους. Το χειρότερο απ΄ όλα είναι να τον βάλουν να δεσμευτεί για μείωση του χρέους με την εξασφάλιση υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων έως το 2060 χωρίς αντίστοιχη ρύθμιση.

Τώρα αποδεικνύεται ότι το παραμύθι που πούλησε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών, είχε να κάνει με την εξασφάλιση των 153 ψήφων των βουλευτών της συγκυβέρνησης στο πολυνομοσχέδιο.

Γνώριζε από πριν ότι η γραμμή Σόιμπλε είναι γραμμή όλων των ευρωπαίων εταίρων και δημιουργούσε ψεύτικες ελπίδες.

Δεν εξαπάτησε μόνο τους Έλληνες. Κυρίως εξαπάτησε τους βουλευτές του. Αυτούς εκθέτει, αφού προηγουμένως εκτέθηκε ο ίδιος. Περαστικά. Το μόνο που ίσως τον σώσει θα είναι μια ηρωική έξοδος. Αρκεί αυτή να μη συνδυαστεί με ανήκεστη βλάβη για τη χώρα...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail