Πρωτοφανής καταγγελία από τη Φλόγα: «Εσύ μη χαίρεσαι, δε θα πας!», είπε δάσκαλος σε παιδάκι που είχε καρκίνο

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προχώρησε  Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» η οποία αφορά περιστατικό που συνέβη σε παιδάκι το οποίο έδωσε μεγάλη μάχη για να αποκατασταθεί η υγεία του.

Ο «Γιάννης» (δεν είναι το πραγματικό όνομα) είναι μαθητής της ΣΤ' Δημοτικού και έκανε το...μεγάλο λάθος να χαρεί με τους συμμαθητές του στο άκουσμα από το δάσκαλο ότι πρόκειται να οργανωθεί εκπαιδευτική εκδρομή.

Ωστόσο ο δάσκαλος που εκτελούσε και χρέη διευθυντή  απευθύνθηκε με πρωτόγνωρη ωμότηταστο «Γιάννη» λέγοντας: «Εσύ μην χαίρεσαι, δεν θα πας»

Σύμφωνα με την καταγγελία της Φλόγας, ο «Γιάννης» που έγινε αποδέκτης αυτής της εχθρικής και ανεξήγητης συμπεριφοράς είναι μέλος του συλλόγου και έχει κατορθώσει να ξεπεράσει τα προβλήματα της υγείας του.

Συγκεκριμένα η Φλόγα ανήρτησε:

Εσύ μην χαίρεσαι, δεν θα πας !!!

Η τάξη της έκτης Δημόσιου Δημοτικού σχολείου πανηγυρίζει. Ο "δάσκαλος" μόλις ανακοίνωσε ότι θα πάνε εκπαιδευτική εκδρομή.

Ο "δάσκαλος", που εκτελούσε και χρέη Διευθυντή, απευθύνθηκε προσωπικά στον «Γιάννη». ΕΣΥ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ !!!

Ο «Γιάννης» είναι ένα παιδί της Φλόγας που έδωσε σκληρό αγώνα να κερδίσει την υγεία του και το πέτυχε !!! Και το γεγονός δεν συνέβη στην απρόσωπη Αθήνα !!!

Ο "δάσκαλος" είναι δημόσιος λειτουργός και διεκδικεί τον τίτλο του «εκπαιδευτικού» που θα διδάξει τους αυριανούς πολίτες ανθρωπισμό !!!!

Κι εμείς όλοι, περιμένουμε ένα καλύτερο αύριο !!!!

Καλό 2017 αδέλφια !!!!

(το όνομα Γιάννης δεν είναι το πραγματικό)

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail