Ξεφεύγει η κατάσταση - Οι Τούρκοι χαρακτηρίζουν τον Καμμένο ανίκανο να σκεφθεί και να μιλήσει!

Freepen.gr - Νέο λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσης ρίχνει η Αγκυρα με καινούρια ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών στον απόηχο των χθεσινών δηλώσεων του Ελληνα υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου.

Η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ αναφέρει:

«Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς που έκανε προς τον προέδρο της Δημοκρατίας, στον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, τον οποίο γνωρίζουμε ότι δεν έχει την ικανότητα αξιολόγησης και έκφρασης από την άποψη της κοινής λογικής.

Η οργάνωση ΕΟΚΑ, η οποία έχει εμπλακεί σε πράξεις τρομοκρατίας στην Κύπρο, έχει καταστρέψει τις όποιες συνεταιριστικές προσπάθειες έγιναν μεταξύ των δύο χωρών. Καλούμε τον Υπουργό Εθνικής άμυνας, κ. Καμμένο για άλλη μια φορά, να συμμορφωθεί με ευθύνη και σοβαρότητα, και να απέχει από παρόμοιες δηλώσεις και ενέργειες από τώρα και στο εξής».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail