Τα συριακά MiG πήγαν ακάλεστα στο ραντεβού και τους χάλασαν το πάρτι!

Freepen.gr - Διοικητές της Ahrar al-Sham είχαν συγκεντρωθεί σε μια στρατιωτική βάση κοντά στην ελεγχόμενη από τους τρομοκράτες περιοχή Al-Rastan στην επαρχία Χομς, όταν η συνάντησή τους δέχθηκε βροχή τις συριακές αεροπορικές επιδρομές σύμφωνα με μια συριακή στρατιωτική πηγή του πρακτορείου Φαρς.

Η πηγή σημείωσε ότι, ως αποτέλεσμα των επιδρομών των συριακών μαχητικών αεροσκαφών «τουλάχιστον πέντε διοικητές σκοτώθηκαν και 15 άλλοι τραυματίστηκαν».

Αρκετοί διαβόητοι τρομοκράτες, συμπεριλαμβανομένων των Muhammad Al-Hosn από το Ιράκ, Bilal Al-Daher, και ο Muhammad Al-Mahmoud ήταν μεταξύ των τρομοκρατών που σκοτώθηκαν από τις επιδρομές των συριακών αεροσκαφών ενώ και ένα στρατιωτικό όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο καταστράφηκε.

Τέλος, την Κυριακή, στρατός και αεροπορία σφυροκόπησαν θέσεις της Jaysh al-Fateh (παλαιότερα γνωστή ως al-Nusra Front) στις βόρειες περιοχές της επαρχίας, προκαλώντας ένα βαρύ φόρο αίματος στους μαχητές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail