Άρης Σπηλιωτόπουλος: Είχα την ευφυΐα να μη δίνω τα χρήματα από αγωγές σε ιδρύματα αλλά να τα κρατήσω

Freepen.gr - Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο τ. βουλευτής και στέλεχος των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, Αρης  Σπηλιωτόπουλος σε δημοσιογράφους χθες το βράδυ στην πρεμιέρα θεατρικής παράστασης.

O κ. Σπηλιωτόπουλος αναφερόμενος στις δικαστικές μάχες που έχει δώσει απέναντι σε όσους τον συκοφαντούν σχολίασε:

«Τα περισσότερα χρήματα που έβγαλα από την πολιτική είναι από τις αγωγές τις οποίες έχω κερδίσει διότι είχα, αν θέλετε την έμπνευση, την ευφυΐα ή το θάρρος να μην εμφανιστώ ως φιλάνθρωπος, όπου ότι εγώ κέρδιζα από τις αγωγές γιατί έμενα έβλαπταν ηθικά να τα κάνω δωρεές σε ιδρύματα, αλλά να τα κρατήσω για τον εαυτό μου. Είναι μια πολύ καλή προσοδοφόρος πηγή και μακάρι να συνεχίσουν να λένε ψέμματα για να μπορώ κι εγώ να συνεχίσω να αυγατεύω και την περιουσία μου, να προχωράω και να προκόβω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail