Έχουν γραφτεί κι έχουν αναλυθεί πολλά για την 11η Σεπτεμβρίου εκτός από ένα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ

Έχουν γραφτεί κι έχουν αναλυθεί πολλά για την 11η Σεπτεμβρίου εκτός από ένα! Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της κυβέρνησης των ΗΠΑ, η επίθεση στους δίδυμους πύργους έγινε από ακραία ΣΟΥΝΙΤΙΚΑ στοιχεία δηλαδή την Αλ Κάιντα. 

Αμέσως μετά, ο στρατός των ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, την "έπεσε" στο ΙΡΑΚ και την ΣΥΡΙΑ! Δηλαδή στις μοναδικές Σιϊτικές χώρες της περιοχής!!! 

Αντίθετα συμμάχησε με το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία, που είναι οι κατ' εξοχήν χώρες-εκφραστές του Σουνιτισμού στη Μέση Ανατολή! Αυτοί που χρηματοδοτούσαν χρόνια την Αλ Κάιντα! Την οργάνωση δηλαδή που -σύμφωνα με τις ΗΠΑ- έριξε τους δίδυμους πύργους  αλλάζοντας μια για πάντα την ανθρωπότητα!

Αυτό αλήθεια το ακούσατε να συζητείται ποτέ εκεί που ..ανήκομεν; Δηλαδή... εις την Δύσιν;

Σκεφτείτε αυτόν τον προβληματισμό! Αποτελεί μια κλασική περίπτωση, πόσο πολύ σανό, μπορεί να ταΐσει η TV στον κόσμο μετά από μια κυβερνητική παραγγελία!!!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail