Ελληνικό - Άρχισαν πλέον οι δολοφονίες μέσα στα ανεξέλεγκτα γκέτο των λαθρομεταναστών

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στο γκέτο του πρώην αεροδρόμιου του Ελληνικού και λέμε γκέτο διότι αυτό το πράγμα δεν έχει καμία δομή, οργάνωση και ασφάλεια που ταιριάζει στην περιγραφή "χώρος φιλοξενίας".

Όπως αναφέρει η "Κ" όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ αφγανών λαθρομεταναστών που ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία. 

Το θύμα μαχαιρώθηκε στο στήθος αν και σύμφωνα με τους γιατρούς του Ασκληπιείου Βούλας, όπου διεκομίσθη, ο θάνατός του οφείλεται σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που σημαίνει ότι πριν μαχαιρωθεί, είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Παράλληλα δύο ακόμη παράνομοι μετανάστες νοσηλεύονται ελαφρά τραυματισμένοι.

Και ξαναρωτάμε, ποιος ελέγχει τι γίνεται στα "κέντρα" αυτά; Πριν λίγες ημέρες ακόμη ένας άνθρωπος μαχαιρώθηκε. 

Πού είναι το κράτος;  Τι κάνει; Ποια είναι η προληπτική του δράση; Πώς βρίσκονται οπλισμένοι οι αφγανοί λαθρομετανάστες οι οποίοι αποδεικνύονται πρωταγωνιστές των αιματηρών περιστατικών;

Τι θα συμβεί όταν η βία εξαχθεί από τα πολλά διασκορπισμένα Αουσβιτς ανά την επικράτεια;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail