Μουσουλμάνοι απειλούν Γερμανούς: «Εσείς οι Γερμανοί θα την πληρώσετε, θα σας καθαρίσουμε»

Τους απειλούν μέσα στην ίδια τους τη χώρα.

Δεν πέρασε μια μέρα από την δολοφονική επίθεση στο Μόναχο που είχε τραγικό απολογισμό το θάνατο 10 ατόμων, όπως και στο Άνμπαχ όπου σημειώθηκε επίθεση αυτοκτονίας και τα αίματα άναψαν από ομάδα μουσουλμάνων που υποστηρίζουν τον ISIS.

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στο Μόναχο, όπου συγκεντρωθήκαν κάποιοι πολίτες στο ίδιο μέρος για να τιμήσουν τα θύματα και να ανάψουν κεριά για την μνήμη τους, εκφράζοντας τη θλίψη τους και τον αποτροπιασμό.

Ξαφνικά, ανάμεσα στο πλήθος εμφανίστηκε η συγκεκριμένη ομάδα μουσουλμάνων και καθώς οι πολίτες άναβαν τα κεριά για τους πεθαμένους, ακούστηκαν φωνές που τους απειλούσαν λέγοντας: «Εσείς οι Γερμανοί θα την πληρώσετε. Θα σας εξολοθρέψουμε όλους» και στη συνέχεια το γνωστό «Allahu Akbar».

Ιδού τα αποτελέσματα της μουσουλμανικής εποίκησης…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail