Απαράδεκτο αστείο του Tσίπρα για την Κύπρο - «Θα φορέσω γραβάτα όταν λυθεί το Κυπριακό»

Ένα ακόμη άτοπο και άστοχο αστείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε μια εποχή κατά την οποία πλέον κανείς δε γελάει.

Αυτή τη φορά βρήκε ευκαιρία να κάνει τα αστεία του με τον ημιπαράφρονα σουλτάνο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σίγουρα δεν αστειεύεται.

Αφορμή για το νέο αστείο στάθηκε το γεγονός ότι ο Τούρκος Πρόεδρος, υποδεχόμενος τον Αλέξη Τσίπρα προτού αποσυρθούν για τη διμερή συνάντηση σχολίασε το ότι ο έλληνας πρωθυπουργός δε φορούσε γραβάτα ρωτώντας:

«Γραβάτα; Γιατί δεν τη φοράει;» καθώς στην προηγούμενη συνάντησή τους, τον περασμένο Νοέμβριο του 2015 στην τουρκική πρωτεύουσα είχε χαρίσει από μία στον ίδιο και στους συνεργάτες του.

Ίσως την επόμενη φορά, απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας συμπληρώνοντας πως θα τη φορέσει όταν λυθεί το Κυπριακό.

Προσφέρεται όμως η σύγχρονη τραγωδία - προδοσία της Κύπρου από τη Χούντα και μετέπειτα τον Καραμανλή για αστεία; Προσφέρονται οι νεκροί; Οι βιασθείσες; Οι αιχμάλωτοι των τουρκικών φυλακών για τους οποίους δεν κάναμε ποτέ τίποτε; Οι αγνοούμενοι;

Δεν προσφέρονται!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail