Τι βρέθηκε άθικτο στο σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου του ΠΝ στην Κίναρο!

Τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου του ΠΝ στην Κίναρο ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά. Υποθέσεις και σενάρια δεν έχουν καμία σημασία. Σημασία έχουν τα γεγονότα.

Ένα γεγονός που δεν έχει σχέση με την πτώση του ελικοπτέρου αλλά με όσα ακολούθησαν μας μεταφέρει αναγνώστης του Militaire.gr

Ο Κώστας Κορομπίλης, μας έστειλε την παρακάτω μικρή αλλά σίγουρα σημαντική για όσους πετούν με τα ελικόπτερα του ΠΝ και γενικά τους ιπτάμενους.

Γράφει λοιπόν:

Σχεδόν δύο μήνες (11-2-2016) από την τραγική απώλεια των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού στην Νήσο Κίναρο

Αποκαλύπτεται ότι την ημέρα της πρόσκρουσης του μοιραίου Ελικοπτέρου ΠΝ-28 ένας άντρας των Ο.Υ.Κ. θέλησε να ανάψει ένα καντήλι στο σημείο της πτώσης του Ελικοπτέρου. Στην προσπάθεια του να κάνει έναν μικρό λάκο για να βαλει το καντηλάκι μέσα στα αποκαιδια βρίσκει ανέπαφη την χάρτινη εικονίτσα του Αγίου Νικολάου (βλ. φωτογραφία) η οποία είχε τοποθετηθει το 1989 σε όλα τα Ελικόπτερατου Πολεμικού Ναυτικού από τον Ανθυπασπιστή (Διαχ.) Γεώργιο Σταμέλο. «Ως εμεγαλύνθη τα έργα σου Κύριε…».

militaire.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail