Πέρδικα παίζει με το κεφάλι του Ερντογάν και τον κουτσουλάει! - ΦΩΤΟ

Στρατής Μαζίδης

Τα ζώα καταλαβαίνουν τους ανθρώπους και το χαρακτήρα τους. Κάπως έτσι...τιμωθήρηκε ο "ειρηνοποιός" - μακελάρης του συριακού και κουρδικού λαού, πρόεδρος της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdoğan.

Συγκεκριμένα πριν λίγες ημέρες παρέστη στα εγκαίνια ενός τζαμιού στη Ριζούντα (Rize) του Πόντου όπου έπρεπε να απελευθερώσει ένα σμήνος από πέρδικες και περιστέρια. Αλλά όταν άνοιξε το κλουβί, κανένα από τα πτηνά δε φάνηκε πρόθυμο να πετάξει και έμειναν στη θέση τους.

Ο Ερντογάν προσπάθησε στην αρχή να χειροκροτά για να τους ενθαρρύνει να φύγου και ύστερα κυμάτισε μια ομπρέλα μέσα στο κλουβί.

Τελικά, άρχισε να πιάνει ένα ένα τα πουλιά και να πετά στον αέρα αλλά όλα επέστρεφαν στο κλουβί.



Ωστόσο ένα από αυτά είχε άλλες διαθέσεις έχοντας εκνευριστεί με τον Ερντογάν.

Πετάξε στο κεφάλι του τούρκου προέδρου, προσκολήθηκε μερικά δευτερόλεπτα και παρά τις άοκνες προσπάθειες των συμβούλων να φύγει, του έριξε κι ένα χέσιμο!

Τα ζώα δεν μπορείς να τα ξεγελάσεις Ταγίπ. Εκτός από τα δίποδα ίσως...

Αυτή λοιπόν θα είναι η famous grouse!


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail