ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ! Δεν είναι απλά ευρώ-δραχμή, είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος με ΗΠΑ-Γαλλία-Ιταλία απέναντι στους Ναζί

Του Στρατή Μαζίδη

Το μόνο καλό που προσέφερε η σημερινή κυβέρνηση είναι πως ξεβράκωσε κυριολεκτικά τη Γερμανία με τους δορυφόρους της και τις αληθινές τους προθέσεις.

΄Το ερώτημα δεν είναι μόνο ευρώ ή δραχμή. Είναι κάτι βαθύτερο. Είναι η κυριαρχία της Γερμανίας πάνω στην Ευρώπη.

Ακόμη κι όσοι φίλοι επιθυμούν διακαώς την παραμονή στην Ευρωζώνη, θέλουν να είναι υποτελείς στη Γερμανία; Δεν το πιστεύω. Δεν είναι αυτή η Ευρώπη την οποία γνωρίσαμε παλαιότερα και που δημιουργήθηκε ακριβώς για να μην ξεπεταχθεί ποτέ ένα θηρίο όπως εκείνο της ναζιστικής Γερμανίας.

Το ερώτημα είναι πλέον, υποταγμένοι ή όχι στους γερμανούς. Υποταγμένοι σε έναν κακομούτσουνο γερμανό αξιωματούχο;

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια αφανής συμμαχία ανάμεσα σε ΗΠΑ - Γαλλία και Ιταλία απέναντι στο Βερολίνο με την προσπάθεια της Ουάσινγκτον να πετάξει στην άκρη τη Γερμανία δίνοντας τα σκήπτρα στη Γαλλία.

Δεν είναι τυχαία και η περιοδεία της Μέρκελ στα Βαλκάνια.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Ελληνικός Λαός είπε ξεκάθαρα ΟΧΙ στις πολιτικές των γερμανών.

Η κυβέρνηση και τα κόμματα του ευρωγερμανομονόδρομου ας σκεφτούν πολύ σοβαρά με ποιο στρατόπεδο συντάσσονται. Αυτή τη στιγμή διεξάγεται πόλεμος. Την επόμενη ημέρα πρέπει να δούμε τι χρειάζεται επιτέλους να γίνει σε αυτό το κράτος για να απαλλαγεί από τις παθογένειές του ώστε να προκόψει.

Η ιστορία έχει δείξει δύο φορές που πρέπει να σταθούμε.

Οι Ελληνες με τους ναζιστές, τους μακελάρηδες της Ευρώπης και τους δορυφόρους τους δεν έχουν καμία απολύτως σχέση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail