ΡΩΣΙΚΗ ΒΟΜΒΑ στο Συριακό: οι ΗΠΑ κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση πλην του Ασαντ

Στρατής Μαζίδης

Δήλωση βόμβα έκανε ο ειδικός εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιχαήλ Μπογκντάνοφ, την Πέμπτη λέγοντας ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αρχίσει να πιστεύει ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση εκτός από αυτή του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ και της κυβέρνησής του.

Ο Μπογκντάνοφ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών ότι:

 «Οι Αμερικανοί συνάδελφοί μας συνειδητοποιούν τώρα ένα πράγμα. Δεν υπάρχει υποκατάστατο για τον Μπασάρ αλ-Άσαντ και τη σημερινή κυβέρνηση».

Ο Μπογκντάνοφ πρόσθεσε:

«Συνειδητοποίησαν ότι χωρίς τον Ασαντ και την κυβέρνησή του, η κυριαρχία και τα εδάφη που θα καταληφθούν από τους τρομοκράτες και τους εξτρεμιστές και θα δημιουργήσουν μια ακόμη Σομαλία και Λιβύη και αυτό το σενάριο αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.

Ωστόσο ο Συνασπισμός δεν παρενέβη με τα μαχητικά του όπως στο Κομπάνε, για να σωθεί η Παλμύρα. Η συνειδητοποίηση των ΗΠΑ θα πρέπει να καταστεί και έμπρακτη άμεσα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail