Αντώνη ή το έχεις χάσει ή κάτι ετοιμάζεις. Το...αισθάνομαι

Του Στρατή Μαζίδη

Το παρακάτω βίντεο έχει προβληθεί συνολικά πολλές χιλιάδες φορές ενώ έχουν ήδη κυκλοφορήσει αρκετές σατιρικές του εκδόσεις.

Με λίγα λόγια, έχουμε ασχοληθεί μόνο με το γέλιο που μας προσέφερε μέσα από το γελοίο του πράγματος.



Ωστόσο τα πράγματα είναι σοβαρά. Δεν πρόκειται για κάποια τηλεοπτική σειρά. Είναι πραγματικότητα.

Εν προκειμένω ή ο πρωθυπουργός αντιμετωπίζει κάποιο εσωτερικό πρόβλημα και λέει αυτά που λέει, κουνώντας με τσαχπινιά το κεφάλι του και κουνώντας το χέρι σαν να φωνάζει το σερβιτόρο στην ταβέρνα για να πληρώσει το λογαριασμό ή κάτι ξέρει διότι κάτι έχει ετοιμάσει.

Το μόνο που βλέπω είναι μια φοβερή αντι-συριζαϊκή εκστρατεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δε συνεχάρη την Αστυνομία για τη σύλληψη του Ξηρού (ναι αυτού που κυκλοφορούσε όπως η μύγα μέσα στο γάλα και συνελήφθη όλως τυχαίως παραμονές εκλογών και -ξανά όλως τυχαίως- με πολύ ήρεμο τρόπο, αυτού ντε σε εκείνο το βίντεο της δίκης για τη δολοφονία Τεμπονέρα που χέρι χέρι με ένα πρωτοκλασάτο πασόκο φωνάζαν συνθήματα),  ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι δε θα θυσιάσει το λαό για το Σόιμπλε (αλήθεια, αυτό γιατί είναι κακό;), ο ΣΥΡΙΖΑ το ένα, ο ΣΥΡΙΖΑ το άλλο, και μια αντιπαθέστατη Σπυράκη πότε στα τηλεπαράθυρα και πότε στα ραδιόφωνα. Επίσης όλως τυχαίως έκανε κόμμα και ο παλιός συμφοιτητής. Τον κράζουν στα κοινωνικά δίκτυα, τον υπερασπίζονται ή απλά τον ανέχονται οι νεοδημοκράτες. Και ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε.

Και πάλι όμως θα κλείσω με το βλέμμα του. Προσέξτε το βλέμμα του. Είτε κάτι του συμβαίνει είτε κάτι ετοιμάζει.

Μέχρι και οι κομπάρσοι απόρησαν...


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail