Ραχήλ Μακρή: Αν χρειαστεί θα κόψουμε μόνοι μας 100 δισ. ευρώ! - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκάλεσε στο στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής στον Flash Κοζάνης η πρωτοφανής πρόταση που διατύπωσε η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη, Ραχήλ Μακρή, σε περίπτωση που η ΕΚΤ διακόψει τη χρηματοδότηση στην Ελλάδα.

Αφού υποστήριξε πως δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει η χρηματοδότηση από τους εταίρους, είπε πως σε ένα τέτοιο σενάριο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα τυπώσει έως και 100 δισ. ευρώ!

«Τι εννοείτε; Θα μας διακόψει την χρηματοδότηση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα; Αφού δεν προβλέπεται», τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Δεν πειράζει. Θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ. ευρώ».

«Αυτή είναι η θέση σας; Ότι θα κόψουμε μόνοι μας 100 δισ. ευρώ; Αυτό είναι πρωτοφανές. Χωρίς νομισματικό αντίκρυσμα;» ανταπάντησε ο συνομιλητής της.

«Δεν είναι πρωτοφανές. Προβλέπεται από τη συνθήκη της ευρωζώνης» είπε με τη σειρά της η υποψήφια βουλευτής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



voria.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail