«Στέλεχος της ΝΔ μου προσέφερε € 100.000,00 για να αρχίσω να γράφω υπέρ της κυβέρνησης»

Του Στρατή Μαζίδη

«Στέλεχος της ΝΔ μου προσέφερε € 100.000,00 για να αρχίσω να γράφω υπέρ της κυβέρνησης. Επίσης μου υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα θα τακτοποιηθώ σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό με δική μου εκπομπή και άλλα τυχερά.»

Κανένα όνομα, κανένα στοιχείο, για κάτι τόσο σοβαρό. Φυσικά το παραπάνω δεν είναι αληθές, αλλά κι αν ήταν, θα έπρεπε να υποστηριχθεί με αντίστοιχα στοιχεία ώστε να πεισθεί η κοινή γνώμη.

Κι αν φυσικά εγώ είμαι ένα τίποτε, δε με ξέρει κανείς (όχι ότι ξέρουν πολλοί την κ. Ξουλίδου) και η δραστηριότητά μου δεν επηρρεάζει το μέλλον κανενός, δεν ισχύει το ίδιο για τη βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος και η κ. Ξουλίδου έκαναν πολύ σοβαρές καταγγελίες αλλά με γενικές αναφορές. Δεν είναι λίγο να καταγγέλλει μια εκλεγμένη εκπρόσωπός μας πως της προσέφεραν € 2-3 εκ. για να πουλήσει την ψήφο της και την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων που την εξέλεξαν.

Από τη στιγμή που κάποιος αποφασίζει να δημοσιοποιήσει το γεγονός, οφείλει να δώσει και ονόματα.

Δίχως να επιθυμώ να μειώσω σε τίποτε την καταγγελία του κ. Καμμένου, είναι πρωτίστως θέμα αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος αλλά και του ίδιου του προέδρου και των στελεχών του να ενημερώσουν σχετικά τον ελληνικό λαό.

Θα μπλέξουν σε πιθανές περιπέτειες;

Ε και; 

Η αλήθεια ποτέ δε συκοφαντεί. Το ψέμα συκοφαντεί κι όταν έχεις την πρώτη με το μέρος σου, δεν υπάρχει το παραμικρό να φοβηθείς.

Το νήμα, εφόσον υπάρχει, πρέπει να ξετυλιχθεί διότι και το στέλεχος που επικαλείται η κ. Ξουλίδου, λογικά δε θα πάτησε την κοιλιά του για να προτείνει τα όσα είπε.


Σημείωση: τη στιγμή που εστάλη το κείμενο, δεν είχε κατονομαστεί ακόμη το πρόσωπο από τον κ. Καμμένο
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail