ΝΕΑ στρατηγική νίκη της ηρωικής 104ης ταξιαρχίας στο Deir Ezzur που πνίγει μεθοδικά τους ισλαμοφασίστες

Στρατής Μαζίδης

Για νέα σημαντική νίκη του συριακού στρατού κάνει λόγο το ρεπορτάζ του FNA στο Deir Ezzur.
Ο στρατός πολιόρκησe ένα στρατηγικό ελεγχόμενο σημείο από τους μαχητές στην ευρύτερη περιοχή κόβοντας με τον τρόπο αυτό τις γραμμές ανεφοδιασμού των τρομοκρατών.

Οι μονάδες του στρατού πολιόρκησαν τους τρομοκράτες στην Havija Σακρ περιοχή του Deir Ezzur που χρησιμοποιήθηκε από τους μαχητές για την αποστολή προμηθειών και σε άλλα μέρη της επαρχίας.

Εν τω μεταξύ, οι μονάδες πυροβολικού του στρατού συνεχίζουν τις επιθέσεις τους στις θέσεις των ισλαμιστών στην ύπαιθρο του Deir Ezzur.

Η ISIL έχει τον έλεγχο πάνω από το 40 τοις εκατό της υπαίθρου του Deir Ezzur, ενώ εντός πόλης ελέγχει μόνο τις περιοχές al-Hamidiya και ένα τμήμα της al-Jabileh.

Ωστόσο όπως είχαμε δημοσιεύσει και σε πρόσφατο άρθρο μας για τη μάχη του Deir Ezzur ο συριακός αραβικός στρατός έχει σφίξει τον κλοιό και περικυκλώσει τους τζιχαντιστές δυτικά του ποταμού Ευφράτη περιορίζοντάς του στο ήμισυ αυτού που κατείχαν μόλις πριν τρεις μήνες.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiuvMUwl-ZxXZHa4HtMihVn6V4qlczLlat7dszpL-fRa8nw88T_Lu8gAIYOb7wRHezZTNmMEgAweaIdwvMl_C1EKAEaxR5YkjjEFe9jOX85MOYoCsfMghMmYSm0HqX1xKGgcnX50X4sG20/s1600/deirezzor.png

Πάρα ταύτα η συριακή κυβέρνηση έχει εδώ και καιρό παραπονεθεί για τη μεγάλη ροή ξένων τρομοκρατών στη Συρία, κατηγορώντας τις γειτονικές χώρες για τη διευκόλυνση της ροής αυτής.

Τέλος ορισμένες φωτογραφίες από τους άνδρες της 104ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας υπό το στρατηγό Issam Zahreddine.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail