ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ. Η ηρωική 104η αερομεταφερόμενη συριακή ταξιαρχία τσακίζει τους ισλαμοφασίστες στο Deir Ezzor - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στρατής Μαζίδης

Ο Συριακός Αραβικός Στρατός αργά και μεθοδικά κερδίζει έδαφος σε όλες τις στρατηγικές μάχες που έχει επιλέξει ανά την επικράτεια της χώρας.
Μετά τη Χομς και το Χαλέπι, και στο Deir Ezzor, το δεύτερο προπύργιο της ISIL στη Ράκκα.

Ενδεικτική η πρόοδος των δυνάμεων του συριακού στρατού που μέσα σε τρεις μήνες έχει περιορίσει στο ήμισυ την κατεχόμενη περιοχή στο μαρτυρικό Deir Ezzor.

Στα παρακάτω βίντεο βλέπουμε την 104η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία των συριακών ενόπλων δυνάμεων της Ρεπουμπλικανικής Φρουράς σε βίντεο από πρόσφατη μάχη απελευθέρωσης χωριού έξω από το Deir Ezzor καθώς και βίντεο από την εξολόθρευση ισλαμοφασιστών που επιχείρησαν να περάσουν πίσω από τις γραμμές του συριακού στρατού.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail