Θεία Δίκη! ISIL: Θα κόψουμε κεφάλια στη Σαουδική Αραβία

Του Στρατή Μαζίδη

Υπάρχει Θεία Δίκη ήδη από αυτή τη ζωή. Η ISIL, εκείνη η μικρή ακραία τρομοκρατική οργάνωση των λίγων εκατοντάδωννοματαίων που τώρα αριθμεί μερικές δεκάδες χιλιάδες και ανδρώθηκε χάρη στη σκανδαλώδη υποστήριξη με χρήμα, όπλα και ανεγκέφαλους μαχητές, το δηλώνει ξεκάθαρα:

ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ!

«Και πολύ καλά θα κάνετε!» θα μπορούσε να είναι η απάντηση ώστε να δουν στο πετσί τους οι νοσηροί εγκέφαλοι αυτό που προξένησαν.

Τη σχετική είδηση μεταδίδει η συριακή ιστοσελίδα ειδήσεων Alaan όπως αναφέρει το presstv όπου οι takfiri μαχητές σχεδιάζουν να επιτεθούν στη Σαουδική Αραβία κατά τη διάρκεια του Eid-Adha (Γιορτή της Θυσίας), που σηματοδοτεί την κορύφωση του ετήσιου προσκυνήματος Χατζ όπως αναφέρει μια έκθεση.

Η ISIL θα ξεκινήσει ένοπλη επιχείρηση στη Σαουδική Αραβία, αφού εφοδιαστεί πρώτα με όπλα και χρήματα από τους πράκτορες της Αλ Κάιντα.

Η έκθεση αναφέρει ότι η πιθανή πτώση της Σαουδικής κυβέρνησης θα είναι ένα σοβαρό πλήγμα για τα Δυτικά κράτη, κυρίως τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ως εκ τούτου, έχει ζητηθεί από πέντε αραβικά κράτη να συνεργαστούν με τη Σαουδική Αραβία για την παροχή των αναγκαίων πληροφοριών σχετικά με την ISIL.

Η έκθεση προσθέτει ότι το Κατάρ θα παράσχει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις της ISIL ενώ η Αίγυπτος και η Ιορδανία θα κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν τη μεταφορά των μεγάλων χρηματικών ποσών μέσω τραπεζών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τους τρομοκράτες της ISIL που κερδίζουν πολλά χρήματα από την πώληση κλεμμένου πετρελαίου στο Ιράκ και τη Συρία.

Πλησιάζει άραγε η στιγμή που θα πέσουν μεταφορικά και κυριολεκτικά τα κεφάλια που έθρεψαν το τέρας της ISIL;

Ους έθρεψε λοιπόν το σαουδαραβικό μάννα, εκίνησαν την πτέρναν κατά του ευεργέτου.

Δεν πειράζει. Όποιος σπέρνει ανέμους, θα θερίσει και τις θύελλές του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail