Προετοιμαστείτε να ματώσετε ΟΛΟΙ μετά τις εκλογές

Άγης Βερούτης

Προετοιμαστείτε να ματώσετε ΟΛΟΙ μετά τις εκλογές, αν οι σημερινές πολιτικές της συγκυβέρνησης επιβραβευτούν στην κάλπη.


Η φορολογική καταιγίδα των ήδη ψηφισμένων φόρων από προηγούμενα πολυνομοσχέδια θα αρκεί για να κάνει ακόμα την πέτσα των νεκρών να ανατριχιάσει.

Όσοι δεν έχετε ακόμα πάρει κατασχετήριο για την περιουσία σας, και χρωστάτε (όπως άλλα 2,5 εκατομμύρια νοικοκυριά) το κατιτίς σας, ετοιμαστείτε να πάρετε και σεις το κατασχετήριό σας.

Όσοι έχετε ήδη πάρει το κατασχετήριο ετοιμαστείτε για να σας βγάλουν το σπίτι στο σφυρί στο 1/3 της αντικειμενικής τιμής του, για χρέη άνω των 500 ευρώ.

Αν δε πουληθεί με τη δεύτερη, η κυβέρνηση μπορεί να το πουλήσει για όσο είναι το χρέος σας, ή αν το χρέος σας είναι μεγαλύτερο, θα συνεχίσετε να χρωστάτε.

Πχ,

- Χρωστάς 3.000 ευρώ σε καθυστερημένες οφειλές ΤΕΒΕ που δεν έχεις να πληρώσεις, αλλά σε χρεώνουν και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που όμως σου απαγορεύουν να έχεις.

- Σου κατάσχουν αρχικά το σπίτι σου που έχει αντικειμενική τιμή 300.000 ευρώ.

- Σου στέλνουν το κατασχετήριο με email είτε έχεις email είτε δεν έχεις.

- Βγάζουν μετά από λίγο το σπίτι στο σφυρί μέσω του νέου ιστότοπου του ΤΑΙΠΕΔ σε αρχική τιμή δημοπρασίας το 1/3 της αντικειμενικής του, δηλαδή για 100.000 ευρώ.

- Δεν το χτυπάει κανείς για δυο δημοπρασίες στη σειρά, οπότε το κράτος απελευθερώνει την τιμή, και βάζει επιθυμητή τιμή τα 3.000 ευρώ που του χρωστάς.

- Κοράκι χτυπάει το σπίτι σου στα 2.000 ευρώ και το αγοράζει.

- Συνεχίζεις να χρωστάς 1.000 ευρώ, και ξεκινάει η δεύτερη κατάσχεση του πατρικού εξοχικού σου στο χωριό για τα υπόλοιπα 1.000 ευρώ που απέμειναν από το χρέος σου μετά την εκποίηση του σπιτιού σου.

- Σου έρχεται η έξωση από το κοράκι που είναι ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού σου, και σε 15 μέρες από την επίδοση είσαι στο δρόμο με συνοδεία αστυνομικών και δικαστικού επιμελητή.

- Λίγες μέρες μετά βγαίνει στο σφυρί και το πατρικό σου στο χωριό για το υπόλοιπο χιλιάρικο που χρωστάς.

ΕΛΑ ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ;

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
 ΞΑΝΑΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ/ΕΛΙΑ/ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ!
ΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΣΑΙ!
ΕΛΑ!!
ΥΓ. Εμείς είμαστε Λαός υπεράνω, ρε! Δεν κολλάμε σε υλικά! Ειδικά αν είναι άλλων!
...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail