Δυστυχώς θέλει πολλές μάπες και κουβάδες για να φτάσει την Κούνεβα η Σιδέρη

Παρατηρώντας την παραπάνω δήλωση της κας Σιδέρης, η οποία εκφράζει τη Νέα Δημοκρατία ως στέλεχός της, κατανοώ πόσο δύσκολη θα γίνει η κατάσταση στη χώρα αν τυχόν ποτέ άνθρωποι όπως αυτή, με αυτές τις αντιλήψεις δηλαδή, αναλάβουν τα ηνία της χώρας, ειδικά στο ζήτημα των μεταναστών που αποτελεί μια ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της πατρίδας μας.
Μια βόμβα που θα σκάσει και θα μας αποτελειώσει και με την οποία έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν. Ειδικά όσον αφορά το Ισλάμ.


του Στρατή Μαζίδη

Εν προκειμένω, το "συνόροφο" όπως λέει η κα Σιδέρη Alexis στέλνει την Κούνεβα στην Ευρωβουλή. Ο καθένας μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί με αυτό. Αν καθίσουμε ψύχραιμα, είμαι βέβαιος πως μπορούμε να βρούμε 10 λόγους να την κατεβάσει και άλλους 10 ώστε να μην το κάνει.

Ωστόσο είναι πολύ άδικο να προσβάλλεις ένα συνάνθρωπό σου κατά αυτό τον τρόπο. Η Κούνεβα είναι καθαρίστρια και αυτό μόνο ντροπή δεν είναι. Σπουδαία παιδιά βγήκαν από τέτοιες μάνες. Παιδιά φιλότιμα γιατί ακριβώς έβλεπαν τη μάνα να δουλεύει σκληρά και όχι πχ να λέει μπούρδες δημόσια.

Τι είναι άραγε αλήθεια υποτιμητικό; Το να καθαρίζεις ή το να βρωμίζεις;

Μακάρι να γεμίσει Κούνεβες η Ευρωβουλή. Τότε ίσως καταλάβουν κάποιοι τι τραβούν οι λαοί της Ευρώπης αυτή τη στιγμή και επομένως θα έχουμε μια ελπίδα να αλλάξει αυτή η πολιτική.

Μη γένοιτο όμως να δούμε ένα Στρασβούργο γεμάτο με Χριστίνες.

Κάποτε λέγαμε ευτυχώς που δε γίναμε Αλβανία και Βουλγαρία επιλέγοντας μπλοκ μετά το Β'ΠΠ. Τώρα που αρχίσαμε να φτάνουμε στα επίπεδά τους ας σκεφτούμε πόσες ελληνίδες κούνεβες μπορεί να προκύψουν που θα πάνε απελπισμένες στο εξωτερικό να καθαρίζουν σταθμούς και να τους καίνε με βιτριόλι το πρόσωπο γιατί θα τολμήσουν να ζητήσουν αυτά που ο νόμος προέβλεψε.

Μπορεί λοιπόν η Κούνεβα να ασχολείται με κουβάδες, μάπες και σακούλες αλλά υπάρχουν ορισμένα άτομα που πρέπει να στοιβάξουν πολλούς κουβάδες για να τις φτάσουν.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail