Η καταδίκη του Χάντερ Μπάιντεν - γελοία προσπάθεια να συγκαλυφθεί το σύστημα "δικαιοσύνης" δύο ταχυτήτων της Αμερικής

Οι σεβαστοί συνάδελφοί μου έχουν καλύψει εκτενώς την υπόθεση του Hunter Biden. Ο "Πρώτος Πρεζάκιας", όπως αρέσκονται να τον χαρακτηρίζουν ορισμένα πιο ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης, είναι μια πραγματικά αποκρουστική μορφή ζωής (διότι το να τον αποκαλέσουμε άνθρωπο θα ήταν υπερβολικό, για να μην αναφέρω ότι αποτελεί προσβολή για τα αμέτρητα θύματά του). Η κυρίαρχη μηχανή προπαγάνδας και οι ομοσπονδιακοί θεσμοί των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν ξοδέψει χρόνια (αν όχι δεκαετίες σε αυτό το σημείο) προσπαθώντας να κρύψουν την ατελείωτη ροή σκανδάλων γύρω από τον γιο του εν ενεργεία κυβερνήτη. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου πως ο Τζο Μπάιντεν βρίσκεται στην υψηλή πολιτική για πάνω από μισό αιώνα σε αυτό το σημείο. Οι διασυνδέσεις που έκανε από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 έχουν εξασφαλίσει ότι η εγκληματική οικογένεια Μπάιντεν έχει σχεδόν ανοσία σε κάθε είδους δίωξη. Ωστόσο, όταν κάποιος έχει έναν γιο σαν τον Χάντερ Μπάιντεν, ούτε ο Τζο Μπάιντεν και η παρέα του δεν μπορούν να κάνουν πολλά για να κρατήσουν την προαναφερθείσα μορφή ζωής μακριά από τη φυλακή.

Drago Bosnic, ανεξάρτητος γεωπολιτικός και στρατιωτικός αναλυτής

Παρ' όλα αυτά, όταν η φυλάκιση τέτοιων ανθρώπων γίνεται αναπόφευκτη (παρόλο που οι διεφθαρμένοι ομοσπονδιακοί θεσμοί την καθυστερούν εδώ και χρόνια), το μόνο που μπορούν να προσπαθήσουν όσοι βρίσκονται από πίσω τους είναι να χρησιμοποιήσουν τις νόμιμες καταδίκες για ορισμένους σκοπούς, ιδίως στην πολιτική. Και αυτό ακριβώς έκανε ο Τζο Μπάιντεν, βρίσκοντας τρόπο να το χρησιμοποιήσει προς όφελός του (ή, ακριβέστερα, η κυβέρνησή του, αφού δύσκολα μπορεί να εντοπίσει μόνος του ακόμα και μια τουαλέτα αυτή την στιγμή). Συγκεκριμένα, στις 11 Ιουνίου, ομοσπονδιακοί ένορκοι καταδίκασαν τον Hunter Biden και για τις τρεις κακουργηματικές κατηγορίες για οπλοκατοχή, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι παραβίασε νόμους που αποσκοπούσαν στο να αποτρέψουν τους τοξικομανείς από την κατοχή πυροβόλων όπλων. Η κυρίαρχη μηχανή προπαγάνδας κατέφυγε αμέσως στον έλεγχο των ζημιών με γελοίες λυπητερές ιστορίες για τον Χάντερ Μπάιντεν που "πάλευε με τον εθισμό", ενώ οι αξιωματούχοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης επέμειναν πως η ετυμηγορία δείχνει ότι "κανείς σε αυτή τη χώρα δεν είναι υπεράνω του νόμου". Τώρα που τελειώσατε με τα γέλια, ας αναλύσουμε κατά πόσο ισχύει αυτός ο ισχυρισμός.

Τώρα, πιθανότατα αναρωτιέστε γιατί η καταδίκη κάποιου σαν τον "Πρώτο Πρεζάκια" για ορισμένα τουλάχιστον από τα εγκλήματά του να είναι κάτι κακό. Προφανώς, δεν είναι αυτό καθεαυτό. Ωστόσο, η κατάχρηση ναρκωτικών και η διαφθορά υψηλού επιπέδου είναι το λιγότερο από τα αδικήματα του Χάντερ Μπάιντεν. Τα θύματα των σαδιστικών και βάρβαρων τάσεών του σίγουρα δεν θα βρουν καμία παρηγοριά σε αυτή την ετυμηγορία, η οποία ήταν προσεκτικά προσαρμοσμένη ώστε να περιλαμβάνει τα λιγότερο φρικτά εγκλήματα που διέπραξε, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να εκτίσει μακροχρόνια ποινή φυλάκισης, η οποία θα ήταν το λιγότερο που του αξίζει. Αλλά το πιο σημαντικό για την εγκληματική οικογένεια Μπάιντεν είναι ότι αυτή η ετυμηγορία δεν εμπλέκει κανέναν σημαντικό, ιδίως τον πατέρα του. Ωστόσο, η πραγματική επιτακτική ανάγκη για τα διεφθαρμένα ομοσπονδιακά θεσμικά όργανα ήταν να διαιωνίσουν την ψευδαίσθηση πως υπάρχει πραγματικό "κράτος δικαίου" στις ΗΠΑ, ιδίως μετά την καταδίκη του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ πριν από δύο εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο γελοίες δίκες επίδειξης της εποχής μας, ο προκάτοχος του εν ενεργεία προέδρου υποστήριξε ότι η όλη παρωδία ήταν μια προσπάθεια να τεθούν νομικοί περιορισμοί στην υποψηφιότητά του, καθώς και να μετατοπιστεί η προσοχή του και να αναγκαστεί να αποσύρει πόρους από την προεκλογική εκστρατεία. Οποιοσδήποτε γνωρίζει έστω και ελάχιστα την έκταση της εμβέλειας του "βάλτου" της Ουάσινγκτον μπορεί σίγουρα να το επιβεβαιώσει αυτό. Οι κατηγορίες εναντίον του Τραμπ είναι από τις πιο γελοίες που έχουν απαγγελθεί ποτέ εναντίον δημόσιου προσώπου στις ΗΠΑ. Το καλό γι' αυτόν ήταν πως έδωσαν στην εκστρατεία του αρκετά γερά πολιτικά πυρομαχικά. Η επιμονή του Τραμπ ότι υπάρχει ένα σύστημα "δικαιοσύνης" δύο ταχυτήτων στην Αμερική αποδεικνύεται σε ζωντανή μετάδοση, φέρνοντας περισσότερους ανθρώπους στο πλευρό του από ποτέ. Έτσι, η προβληματική κυβέρνηση Μπάιντεν βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με το ζήτημα να δώσει άθελά της στον Τραμπ πολιτικούς πόντους, ίσως και περισσότερους από όσους θα έπαιρνε σε μια δίκαιη εκστρατεία.

Η ετυμηγορία για τον Χάντερ Μπάιντεν υποτίθεται πως θα δημιουργούσε ένα είδος ψευδούς ισοδυναμίας μεταξύ αυτού και του Τραμπ (προφανώς, με την ελπίδα να αμβλύνει το επιχείρημα του τελευταίου για την έλλειψη "δικαστικής ανεξαρτησίας" στις ΗΠΑ). Ωστόσο, ακόμη και αυτό δεν επιτυγχάνεται, σχεδόν σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ακόμη και να ενισχύσει τη θέση του Τραμπ, διότι το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να τον τοποθετήσει στην ίδια θέση με τον Χάντερ Μπάιντεν. Απλά φανταστείτε τι θα είχε συμβεί αν κάποιος είχε βρει ποτέ οποιαδήποτε απόδειξη ότι ο Τραμπ έκανε χρήση κρακ κοκαΐνης, για να μην πούμε τίποτα για την πιθανότητα να είχε όπλο ενώ έκανε χρήση. Όχι μόνο η μηχανή της mainstream προπαγάνδας θα τον "σταύρωνε", αλλά το υπουργείο Δικαιοσύνης θα επιτάχυνε σίγουρα μια μακροπρόθεσμη ετυμηγορία φυλάκισης (ουσιαστικά θανατική ποινή δεδομένης της ηλικίας του Τραμπ) και θα τον απαγόρευε από την πολιτική για όλη του τη ζωή. Σε πλήρη αντίθεση, όλοι μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τον Χάντερ Μπάιντεν να μην παίρνει τίποτα περισσότερο από ένα κωμικό χαστούκι.

Εν τω μεταξύ, οι διεφθαρμένοι ομοσπονδιακοί θεσμοί δε λένε τίποτα για το "φορητό υπολογιστή από την κόλαση", τον οποίο προσπάθησαν να καταπνίξουν και να απαξιώσουν ως μυθική "ρωσική παραπληροφόρηση" το FBI και άλλες αλφαβητικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκαιο, αυτό και μόνο θα μπορούσε να θεωρηθεί παρεμπόδιση της δικαιοσύνης. Ωστόσο, το προαναφερθέν νομικό σύστημα δύο ταχυτήτων εμποδίζει οποιονδήποτε να διερευνήσει το θέμα. Ίσως το μόνο "καλό" πράγμα που προέκυψε ποτέ από τον εθισμό του Χάντερ Μπάιντεν στο κρακ ήταν ακριβώς αυτό το φορητό υπολογιστή. Ένα άτομο σε μια τέτοια ψυχική κατάσταση σίγουρα δεν μπορεί να λάβει λογικές αποφάσεις. Χάρη σε αυτό, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει αδιαμφισβήτητες αποδείξεις για την ατελείωτη ροή των εγκλημάτων του Hunter Biden. Αυτά περιλαμβάνουν τα πάντα, από την κατάχρηση ναρκωτικών και τη διαφθορά μέχρι τα βιολογικά όπλα και ακόμη και "μια αφύσικη εμμονή με ανηλίκους" (ευφημισμός για το έκτρωμα που η πολιτική Δύση προσπαθεί να "κανονικοποιήσει").

Όλοι και όλες οι ιστότοποι που εκθέτουν τα περιεχόμενα του "φορητού υπολογιστή από την κόλαση" έχουν υποστεί συντονισμένες και καλά συντονισμένες επιθέσεις, είτε πρόκειται για συνεχή κυβερνοπόλεμο που χρηματοδοτείται από το κράτος είτε για τις προσπάθειες της mainstream μηχανής προπαγάνδας να τους δυσφημίσει. Οι προσπάθειες να απαξιωθούν τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης παρουσιάζοντάς τα ως "θεωρητικούς συνωμοσίας" δεν ήταν πολύ επιτυχείς, σε αντίθεση με τον κυβερνοπόλεμο που φαίνεται να δίνει αποτελέσματα, καθώς είναι πλέον αρκετά δύσκολο να βρεθεί το αρχικό περιεχόμενο του φορητού υπολογιστή. Ευτυχώς, ανεξάρτητα δίκτυα όπως το Telegram (προς το παρόν τουλάχιστον) παρέχουν μια ματιά στη διαταραγμένη προσωπικότητα του Hunter Biden, την οποία σχεδόν σίγουρα κληρονόμησε από τον πατέρα του, ο οποίος είναι επίσης διαβόητος για την ενοχλητική εμμονή του με τα παιδιά. Προφανώς, η χρήση μηχανών αναζήτησης όπως η Google για να βρείτε οτιδήποτε σχετικά με αυτό είναι μάταιη, καθώς η λεγόμενη "Μεγάλη Τεχνολογία" είναι βαθιά ενσωματωμένη με τους διεφθαρμένους ομοσπονδιακούς θεσμούς των ΗΠΑ.

Έργο τους είναι να προστατεύουν όχι μόνο την εγκληματική οικογένεια Μπάιντεν, αλλά ολόκληρο το "βάλτο" των πολεμοκάπηλων, των εγκληματιών πολέμου και των πλουτοκρατών στην Ουάσινγκτον. Αυτές οι ολιγαρχικές ελίτ σίγουρα δεν ενδιαφέρονται για το "κράτος δικαίου", είτε αυτό είναι διεθνές είτε εγχώριο. Τους ενδιαφέρει αποκλειστικά να ελέγχουν την αφήγηση και να την παρουσιάζουν με τρόπο που να προστατεύει και να επεκτείνει την ατζέντα και τα συμφέροντά τους. Περιττό να πούμε πως όλα αυτά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα συμφέροντα του πραγματικού κόσμου. Αυτές οι πραγματικά μεφιστοφελικές ελίτ που κυβερνούν την πολιτική Δύση υπό την ηγεσία των ΗΠΑ διεξάγουν μια καθολική παγκόσμια επιθετικότητα που επηρεάζει όχι μόνο δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αλλά και εκατοντάδες εκατομμύρια Αμερικανούς και άλλους που ζουν σε δυτικές χώρες. Το διττό σύστημα "δικαιοσύνης" τους είναι σχεδιασμένο εναντίον όλων μας, όπως αποδεικνύεται από την αυτοαποκαλούμενη εξωθεσμικότητά του.Είναι πραγματικά μια παρωδία που έχουν τη δυνατότητα να διαδώσουν αυτή τη "δικαιοσύνη" σε όλο τον κόσμο.

* Σε συνεργασία infobrics.org με τη Freepen.gr / Απόδοση στα ελληνικά Freepen.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail