Η Ουκρανία κυβερνάται πλήρως, χρηματοδοτείται από τη Δύση - Μεντβέντεφ

Sergei Bobylev/POOL/TASS
Freepen.gr - Αυτήν την στιγμή, η Ουκρανία ελέγχεται, κυβερνάται και χρηματοδοτείται πλήρως από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους στο ΝΑΤΟ, δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

"Η Ουκρανία; Τι είναι η Ουκρανία; Η σημερινή Ουκρανία είναι <...> ένα είδος κυριαρχίας, η οποία κυβερνάται άμεσα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις χώρες του ΝΑΤΟ. Αυτές τη συντηρούν", δήλωσε ο Μεντβέντεφ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γερμανού καγκελάριου Όλαφ Σολτς πως η Ουκρανία είναι “ισχυρή και δεν μπορεί να γονατίσει”.

Είπε επίσης ότι ο Σολτς θα πρέπει να μετανοήσει ενώπιον των Ουκρανών «για τα ψέματά του περί επικείμενης νίκης», για την «παράδοση των Ουκρανών στην καταστροφή» και για την «αναβίωση του ναζισμού».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail