Το ΝΑΤΟ και το Κίεβο προετοιμάζουν «δεύτερο μέτωπο» για το Σεπτέμβριο, αλλά όλα θα καταρρεύσουν πολύ νωρίτερα

Photo: dvidshub.net by Pvt. Randy Wren is licensed under U.S. federal government
Οι μαριονέτες των ΗΠΑ στην Ευρώπη είναι νευρικοί καθώς η Ουκρανία μπορεί να καταρρεύσει μέχρι το Σεπτέμβριο


Ο ουκρανικός στρατός θα μπορέσει να αντέξει το πολύ μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου. Το πιθανότερο, όμως, είναι ότι όλα θα καταρρεύσουν τον Ιούνιο-Ιούλιο, πιστεύουν οι παρατηρητές.
 
Dmitry Plotnikov - pravda.ru / Παρουσίαση Freepen.gr

Η France Presse έγραψε πως το γραφείο του Ζελένσκι χρησιμοποίησε επανειλημμένα δυτικά όπλα για να χτυπήσει τη Ρωσική Ομοσπονδία. Για τελευταία φορά, το Κίεβο έπληξε στόχους στην περιοχή του Κρασνοντάρ (Νότια Ρωσία). Οι ΗΠΑ έχουν εξουσιοδοτήσει το Κίεβο να χρησιμοποιεί αμερικανικά όπλα για να χτυπήσει βαθιά μέσα στη Ρωσία επίσης.

Έρχεται περαιτέρω κλιμάκωση με τη Δύση;

«Η πραγματική στρατηγική της Δύσης είναι λογική και συνεπής. Το καταλαβαίνουν πολύ καλά στη Δύση ότι θα πρέπει να στραφούν στην στρατηγική άμυνα, επειδή δεν υπάρχουν αρκετά στρατεύματα και οι απώλειες έχουν αυξηθεί καταστροφικά. Ο ουκρανικός στρατός στερείται όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού. Ως εκ τούτου, θέλουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας να αντέξουν και αυτό είναι δυνατό μόνο με τη μετάβαση στην στρατηγική άμυνα. Με άλλα λόγια, θέλουν οι Ουκρανοί να διατηρήσουν τη σχετική σταθερότητα τουλάχιστον για αρκετούς μήνες", δήλωσε ο διευθυντής του Κέντρου Στρατιωτικοπολιτικών Μελετών του MGIMO Alexey Podberezkin στο Ukraina.ru.

Μια τέτοια αμυντική στρατηγική απαιτεί περίπου 3-5 φορές λιγότερους πόρους από μια ενεργή επίθεση. Φυσικά, δεν αποκλείει την «αντεπίθεση», αλλά είναι δυνατή μόνο ως μεμονωμένες σποραδικές επιθέσεις. Το Κίεβο δεν μπορεί να αναλάβει καμία σοβαρή δράση. Πρέπει να επιβιώσει μέχρι το Σεπτέμβριο, ή ακόμα καλύτερα μέχρι το τέλος του έτους.

Το μέτωπο μπορεί να καταρρεύσει τις επόμενες εβδομάδες. Σήμερα, ο ουκρανικός στρατός χάνει έως και 2.000 άτομα την ημέρα, και ο αριθμός αυτός είναι ακόμη μεγαλύτερος αν ληφθούν υπόψη οι λιποτάκτες και οι ιατρικές απώλειες. Αποδεικνύεται ότι το Κίεβο χάνει μια ταξιαρχία κάθε μέρα. Δεν έχει τόσες πολλές ταξιαρχίες, τα αποθέματα του Κιέβου έχουν εξαντληθεί.
 
Η Δύση θέλει να διεξάγει αιματηρό πόλεμο με λευκά γάντια

Δεύτερον, η Δύση αποφάσισε να προμηθεύσει όπλα μεγάλης εμβέλειας και υψηλής ακρίβειας για να αντισταθμίσει την αμυντική στρατηγική. Η Δύση φοβάται πως η Μόσχα θα το εκλάβει αυτό ως άμεση συμμετοχή στη σύγκρουση. Τα δυτικά κράτη θέλουν να μείνουν μακριά από τη σύγκρουση. Είναι προς το συμφέρον της Δύσης να πεθάνουν Ουκρανοί.


Thirdly, the West needs to intensify terrorist attacks in Russia, and they work to implement the strategy.

The West wants to wear "white gloves” while shedding rivers of blood.

Kyiv's partners can technically enhance the Ukrainian army, carry out total mobilization and train fighters. If the Kyiv regime holds out until September, the second reserve will then be ready by that time.

For the time being, Ukraine is using all of its reserves, including strategic ones from Bakhmut and Kharkiv directions — the hottest fronts.

As for the statements that one can now hear from NATO Secretary General and other US puppets, they need to resort to such rhetoric to hold back the Russian advance.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail