Newsweek: Η Ουκρανία θα πρέπει να αναγνωρίσει τα χαμένα εδάφη ως μέρος της Ρωσίας

Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Για χάρη της ειρήνης, η Ουκρανία θα πρέπει να αναγνωρίσει επίσημα ότι τα χαμένα εδάφη αποτελούν πλέον μέρος της Ρωσίας, γράφει ο δημοσιογράφος Dan Perry στην αμερικανική έκδοση του Newsweek.

«Η νηφάλια ανάλυση δείχνει ότι η Ουκρανία ίσως χρειαστεί να κάνει μια συμφωνία με τη Ρωσία. <...> Θα ήταν λογικό για την Ουκρανία να κάνει έναν συμβιβασμό που θα περιλαμβάνει τη μεταβίβαση μεγάλου μέρους ή σχεδόν του συνόλου των εδαφών που χάθηκαν την τελευταία δεκαετία", αναφέρει.

Ο Πέρι τόνισε ότι πολλοί εμπειρογνώμονες εμμένουν σε αυτή την άποψη επειδή η Ρωσία υπαγορεύει σαφώς τους όρους στο πεδίο της μάχης. Επιπλέον, πρόσθεσε, η Δύση έκανε ένα καταστροφικό λάθος δίνοντας στην Ουκρανία ελπίδες για ένταξη στο ΝΑΤΟ, γι' αυτό και η Ρωσία έπρεπε να ξεκινήσει μια ειδική επιχείρηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail