Η αλήθεια για το «εμβόλιο» του Covid βγαίνει στην επιφάνεια

pixabay / HakanGERMAN
Ναι, Μας είπαν ψέματα για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των «εμβολίων» Covid.

Ο Chris Cuomo, ο οποίος ηγήθηκε των presstitutes στην αδαή επίθεσή τους κατά της ιβερμεκτίνης, λαμβάνει τώρα ιβερμεκτίνη προσπαθώντας να αναρρώσει από τις ανεπιθύμητες ενέργειες του «εμβολίου» Covid που έλαβε ανόητα.

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Ο Cuomo λέει ότι η επίθεση των Fauci/Big Pharma/ιατρικού κατεστημένου στην πραγματική θεραπεία έγινε επειδή δεν υπήρχε κέρδος από την Ιβερμεκτίνη. Έτσι, για το κέρδος η Big Pharma, τα τσιράκια της NIH, CDC και FDA και το διεφθαρμένο αμερικανικό ιατρικό κατεστημένο σκότωσαν και ακρωτηρίασαν ανθρώπους για τα χρήματα.

Ο Cuomo λέει: «Μας δόθηκαν κακές πληροφορίες για την ιβερμεκτίνη. Το πραγματικό ερώτημα είναι, γιατί;».

Στη συνέχεια απαντά στην ερώτησή του, λέγοντας ότι ο λόγος που η ιβερμεκτίνη απορρίφθηκε τόσο σθεναρά ήταν επειδή δεν υπήρχε κέρδος σε ένα φάρμακο που ήταν ήδη φθηνό και ευρέως διαδεδομένο. «Είναι φτηνό, δεν ανήκει σε κανέναν και χρησιμοποιείται ως αντιμικροβιακό, αντιιικό και χρησιμοποιείται για όλους αυτούς τους διαφορετικούς τρόπους και για πολύ καιρό», δήλωσε ο Cuomo. «Η γιατρός μου το χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια του COVID στην οικογένειά της και στους ασθενείς της και τους βοηθούσε. Έτσι. Έκαναν λάθος να το παίξουν φοβισμένοι σε αυτό. Δεν το γνώριζαν αυτό εκείνη τη στιγμή. Το ξέρω τώρα, το παραδέχομαι τώρα, το αναφέρω τώρα». https://www.thewrap.com/chris-cuomo-ivermectin-covid-regular-dose-joe-rogan/

Προς υπεράσπιση του Cuomo, αν είχε κάνει τα μαθήματά του αντί να διαβάζει απλώς από τον αέρα την κραυγαλέα προπαγάνδα που του παρέδωσαν, θα τον είχαν καταγγείλει ο Fauci, ο Biden και οι φίλοι του οι presstitute και θα τον είχαν απολύσει.

Στην Αμερική, ειδικά στα πανεπιστήμια, τα δημόσια σχολεία, τα μέσα ενημέρωσης και την κυβέρνηση, είναι σχεδόν αδύνατο να πεις την αλήθεια για οτιδήποτε χωρίς να υποστείς καταστροφικές συνέπειες.

Θυμάστε όλες τις δημόσιες, δημοσιογραφικές και ιατρικές αρχές, συμπεριλαμβανομένου του δικού σας γιατρού, που σας είπαν ότι το θανατηφόρο «εμβόλιο» Covid ήταν ασφαλές; Λοιπόν, η AstraZeneca μόλις ανακοίνωσε πως η εταιρεία έχει αρχίσει την παγκόσμια απόσυρση του «εμβολίου» Covid-19. https://childrenshealthdefense.org/defender/astrazeneca-covid-vaccine-global-withdrawal/

Είναι πλέον παραδεκτό ότι η προκαλούμενη από το εμβόλιο θρομβωτική θρομβοπενία (TTS) συνδέεται με τα εμβόλια Covid-19 της AstraZeneca και της Johnson & Johnson. Η ξαφνική εμφάνιση πρωτοφανών θρόμβων αίματος δεν είναι η μόνη θανατηφόρα και τραυματική για την υγεία συνέπεια του «εμβολίου». Ανεξάρτητοι ιατρικοί επιστήμονες που δεν είναι στη μισθοδοσία της Big Pharma έχουν αποδείξει πολλές άλλες καταστροφικές συνέπειες -όπως οι καρκίνοι τούρμπο- όλων των «εμβολίων».

Η AstraZeneca ισχυρίζεται ότι η απόσυρση του «εμβολίου» της δεν σχετίζεται με την ομαδική αγωγή κατά της εταιρείας ή με την αναγνώρισή της ότι το TTS είναι μια «σπάνια» ανεπιθύμητη ενέργεια του «εμβολίου». Ίσως εκατομμύρια περιπτώσεις να είναι σπάνιος αριθμός ανάμεσα σε δισεκατομμύρια δόσεις, αλλά εκατομμύρια νεκροί και μόνιμα τραυματισμένοι δεν είναι αυτό που η ιατρική θεωρεί «σπάνιο».

Παρά την αναγνώριση ότι οι συκοφαντημένοι ανεξάρτητοι ιατρικοί επιστήμονες είχαν απόλυτο δίκιο στις προειδοποιήσεις τους σχετικά με τα «εμβόλια», το απόλυτα διεφθαρμένο ιατρικό συμβούλιο του Τέξας εξακολουθεί να προσπαθεί να αφαιρέσει την άδεια ενός γιατρού που έσωσε 6.000 ασθενείς του Covid με ιβερμεκτίνη. Σε αντίθεση με τα διεφθαρμένα αμερικανικά νοσοκομεία που πληρώθηκαν εκπληκτικά ποσά για να αναφέρουν όλους τους θανάτους ως θανάτους από το Covid, μερικοί τίμιοι γιατροί αγνόησαν την επιβολή των θανατηφόρων πρωτοκόλλων του Covid και αντιμετώπισαν σωστά τους ασθενείς τους. Κατά συνέπεια, το ιατρικό κατεστημένο, παρά τα γνωστά και αποδεδειγμένα γεγονότα, προσπαθεί να καταστρέψει τους έντιμους γιατρούς ανάμεσά τους.

Και πάλι ρωτώ, μπορείτε να μου αναφέρετε ένα δημόσιο ή ιδιωτικό ίδρυμα στις Ηνωμένες Πολιτείες που να εμπιστεύεστε;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail