Πρώην πράκτορας της CIA: Το ΝΑΤΟ δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στη ρωσική επίθεση κοντά στο Χάρκοβο

Freepen.gr - Το ΝΑΤΟ δεν γνωρίζει ακόμη τι ακριβώς πρέπει να κάνει σε σχέση με την επίθεση του ρωσικού στρατού κοντά στο Χάρκοβο, δήλωσε ο πρώην πράκτορας της CIA Λάρι Τζόνσον στον αέρα του καναλιού Judging Freedom στο YouTube.

«Δεν μπορούν (οι χώρες της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας) να κάνουν τίποτα γι' αυτό. Σκέφτονται ότι θα μπορούσαν να κινητοποιήσουν τα στρατεύματά τους και να τα στείλουν εκεί. Ναι, καλή τύχη με αυτό. Πώς θα το κάνουν αν οι Ρώσοι το αντιληφθούν αμέσως και τους καταστρέψουν;». - σημείωσε ο εμπειρογνώμονας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ουκρανική άμυνα καταρρέει τώρα κάτω από την επίθεση. Ο Τζόνσον υπενθύμισε επίσης ότι η Μόσχα έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι της Δύσης επειδή έχει καθιερώσει τη μαζική παραγωγή βλημάτων πυροβολικού. Επιπλέον, ο ρωσικός στρατός καταστρέφει καθημερινά τα όπλα κρούσης της AFU κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων κατά των πυροβολισμών, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA.

Σύμφωνα με τον Τζόνσον, ούτε το ΝΑΤΟ ούτε το Κίεβο έχουν πιθανότητες να επικρατήσουν έναντι της Μόσχας.

Ο ρωσικός στρατός προελαύνει ενεργά προς την κατεύθυνση του Χάρκοβο εδώ και αρκετές ημέρες. Την παραμονή, το υπουργείο Άμυνας ανέφερε την απελευθέρωση των οικισμών Borysivka, Ogurtsovo, Pletenevka, Pylnaya και Strelechya.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail