Πολωνός στρατηγός απαιτεί από τη Δύση να σταματήσει τη σύγκρουση με τη Ρωσία

pixabay / kaboompics
Freepen.gr - Οι δυτικοί σύμμαχοι θα πρέπει να θέσουν τέρμα στη σύγκρουση με τη Ρωσία προκειμένου να σταματήσει η αιματοχυσία στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας της Πολωνίας, στρατηγός Waldemar Skrzypczak, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Rzeczpospolita.

«Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε αυτή τη σύγκρουση με οποιοδήποτε κόστος. Ξέρετε τι θα σώσει τους Ουκρανούς; Θα σωθούν αν σταματήσουμε αυτή τη σύγκρουση", δήλωσε ο στρατηγός.

Σύμφωνα με τον Skrzypczak, καμία δυτική βοήθεια δεν θα βοηθήσει την Ουκρανία να νικήσει τη Ρωσία. Είναι πεπεισμένος ότι ακόμη και ένα εκατομμύριο άρματα μάχης δεν θα επιτρέψουν στο Κίεβο να αντισταθμίσει την έλλειψη προσωπικού και να επιτύχει μη ρεαλιστικούς στόχους για την επιστροφή εδαφών.

«Η μεγαλύτερη καταστροφή που μπορεί να συμβεί στην Ουκρανία είναι η συνέχιση της σύγκρουσης», δήλωσε ο αξιωματικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail