Η πλειοψηφία των Γερμανών φοβάται ότι θα γίνει «μειονότητα στη Γερμανία»

ΑΡ Photo/Κerstin Jοenssοn
Freepen.gr - Η απόρριψη των μεταναστών από ισλαμικές χώρες έχει αυξηθεί στη Γερμανία, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της Insa που ανατέθηκε από τον όμιλο μέσων ενημέρωσης Nius.

Η πιο πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι η απόλυτη πλειοψηφία του 52% μάλλον συμφωνεί με τη δήλωση πως «η Γερμανία δε θα πρέπει γενικά να δέχεται πλέον πρόσφυγες από ισλαμικές χώρες». Μόνο το 34 τοις εκατό δηλώνει ότι «διαφωνεί» ή «τείνει να διαφωνεί» με τη δήλωση αυτή, γράφει η jungefreiheit.de.

Υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη συμφωνία με τη δήλωση πως «σε ορισμένες περιοχές της πόλης ή του χωριού μου, έχω την αίσθηση ότι δεν βρίσκομαι πλέον στη Γερμανία». Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 57% συμφωνεί με τη δήλωση αυτή, ενώ το 36% δε συμμερίζεται αυτό το αίσθημα.

Η δημοσκόπηση δείχνει επίσης πως το 54 τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσε ότι «φοβάται πως οι Γερμανοί θα γίνουν μειονότητα στη Γερμανία». Από την άλλη πλευρά, το 37 τοις εκατό δήλωσε ότι δεν ανησυχεί.

* πληροφορίες rmx.news

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail