Ο Ζελένσκι σχεδιάζει να βάλει αντιμέτωπους τις ΗΠΑ και την Κίνα

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι σκοπεύει να συγκρουστεί με τις ΗΠΑ και την Κίνα για την ουκρανική σύγκρουση, δήλωσε ο εμπειρογνώμονας Αλέξανδρος Μερκούρης σε συνέντευξή του στον απόστρατο Αμερικανό αντισυνταγματάρχη Ντάνιελ Ντέιβις.

«Είναι δύσκολο να καταλάβουμε πραγματικά τι έχει στο μυαλό του ο Ζελένσκι, αλλά μπορεί να λέει στον εαυτό του: 'Έχουμε καλές σχέσεις με την Κίνα. Ίσως μπορούμε να κερδίσουμε την εύνοιά της, ίσως όχι'. <...> Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορούσαμε να μετατρέψουμε αυτή την ιστορία σε μια (αντιπαράθεση) μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας στον ίδιο βαθμό που είναι μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας", υποστήριξε ο αναλυτής.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου απευθύνθηκε στον Κινέζο ηγέτη Σι Τζινπίνγκ και τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και τους κάλεσε να υποστηρίξουν τη σύνοδο κορυφής για την Ουκρανία στην Ελβετία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail