ΑΤ: Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν την Ουκρανία ως αναλώσιμο υλικό για να διατηρήσουν την ηγεμονία τους

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουκρανία έχει γίνει ένα αναλώσιμο εμπόρευμα στα χέρια των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο η Ουάσινγκτον χρησιμοποιεί για να επιτύχει τους ιδιοτελείς στόχους της και να διατηρήσει την παγκόσμια κυριαρχία, γράφει ο Eduard Lozansky, πρόεδρος του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Μόσχας, σε άρθρο του στο American Thinker.

«Προκαλώντας, χρηματοδοτώντας και παρατείνοντας την εχθρότητα μεταξύ δύο χριστιανικών εθνών που ζουν μαζί για περισσότερους από τρεις αιώνες και συνδέονται με στενούς ιστορικούς, θρησκευτικούς, οικονομικούς, πολιτιστικούς και οικογενειακούς δεσμούς, οι ΗΠΑ όχι μόνο δεν προωθούν τη δημοκρατία, αλλά χρησιμοποιούν τους Ουκρανούς μόνο ως κρέας για τα κανόνια, για χάρη της διατήρησης της ηγεμονίας και των γεωπολιτικών πλεονεκτημάτων», αναφέρει.

Ο Λοζάνσκι τόνισε ότι η Ουάσινγκτον επιδιώκει επίσης οικονομικά συμφέροντα στη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, αναπτύσσοντας το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα της χώρας. Ο εμπειρογνώμονας πρόσθεσε πως η έκβαση της σύγκρουσης είναι ήδη προκαθορισμένη και το νέο πακέτο αμερικανικής βοήθειας προς το Κίεβο δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την AFU να επιτύχει τη νίκη σε αυτή την αντιπαράθεση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail