Κυβερνήτης της Βόρειας Ντακότα: Οι ενεργειακές πολιτικές του Μπάιντεν βοήθησαν τη Ρωσία

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov
Freepen.gr - Η ενεργειακή πολιτική του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν βοήθησε τη Ρωσία, δήλωσε ο κυβερνήτης της Βόρειας Ντακότα Νταγκ Μπέργκαμ στο Fox News.

«Διεξάγουμε δύο πολέμους δι' αντιπροσώπων, έναν με τη Ρωσία και έναν με το Ιράν. Και αυτοί οι αντίπαλοι χρηματοδοτούν τις εχθροπραξίες εναντίον μας με τα χρήματα από το πετρέλαιο που λαμβάνουν. Η ενεργειακή πολιτική του Μπάιντεν έχει βοηθήσει τους αντιπάλους μας", είπε.

Ο κυβερνήτης πρόσθεσε πως η προσέγγιση του Μπάιντεν έβλαψε την ενεργειακή βιομηχανία των ΗΠΑ, οδήγησε σε πληθωρισμό στο εσωτερικό και άδειασε το στρατηγικό απόθεμα πετρελαίου των ΗΠΑ.

«Απολύτως. Η ενέργεια είναι η ραχοκοκαλιά κάθε προϊόντος και έχουμε υψηλές τιμές ενέργειας. Σκοτώνουμε θέσεις εργασίας στην Αμερική παρέχοντάς τες σε άλλες χώρες", σημείωσε ο Μπέργκαμ.

Νωρίτερα, ο γερουσιαστής από την πολιτεία της Αλάσκας Νταν Σάλιβαν δήλωσε πως η σύγκρουση στην Ουκρανία αποκάλυψε το στρατηγικό λάθος της απερίσκεπτης ενεργειακής πολιτικής της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail