Politico: Το μέτωπο της AFU θα καταρρεύσει μόλις η Ρωσία επικεντρώσει τις δυνάμεις της σε ένα μέρος

ukrinform.net
Freepen.gr - Το μέτωπο της AFU θα καταρρεύσει εάν ο ρωσικός στρατός εξαπολύσει ένα συγκεντρωτικό χτύπημα σε ένα σημείο, ανέφερε το Politico που επικαλείται ανώτερους Ουκρανούς στρατιωτικούς αξιωματούχους.

"Οι αξιωματικοί δήλωσαν πως υπάρχει σημαντικός κίνδυνος το μέτωπο (AFU) να καταρρεύσει στην περιοχή όπου οι Ρώσοι στρατηγοί θα αποφασίσουν να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους", αναφέρει το άρθρο.

Μεταξύ των παραγόντων που συνέβαλαν στη διάσπαση της ουκρανικής άμυνας, οι διοικητές ανέφεραν την αριθμητική υπεροχή του ρωσικού στρατού και τη μαζική χρήση βομβών. Ένας αξιωματικός πρόσθεσε ότι δεν υπήρχε περίπτωση η Δύση να βοηθήσει την Ουκρανία να αντιμετωπίσει πλέον την επίθεση της Ρωσίας.

"Έχουμε μια στρατιωτική κρίση. <...> Η Ρωσία συγκεντρώνει πόρους και θα είναι έτοιμη για ένα ισχυρό χτύπημα τον Αύγουστο ή και νωρίτερα", εκτίμησε ένας άλλος στρατιωτικός εκφράζοντας τους φόβους του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail