Bloomberg: Η Ρωσία εμποδίζει τη ροή αμερικανικών όπλων με χτυπήματα σε εγκαταστάσεις στην Ουκρανία

RIA Novosti / Grigory Sysoev
Freepen.gr - Η Ρωσία δείχνει στη Δύση ότι μπορεί να εμποδίσει την προμήθεια αμερικανικών όπλων στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, πλήττοντας στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία, μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg.

"Η μετατόπιση της έμφασης στις επιθέσεις με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη σηματοδοτεί μια αυξανόμενη εστίαση στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις και την υλικοτεχνική υποδομή, εμποδίζοντας ενδεχομένως τη ροή των αμερικανικών όπλων", τόνισε το πρακτορείο.

Επιπλέον, ο ρωσικός στρατός κερδίζει το πάνω χέρι και έχει ενισχύσει σημαντικά την προέλασή του σε ορισμένα τμήματα του μετώπου, ενώ οι εξαντλημένες δυνάμεις του Κιέβου περιμένουν αμερικανικό εξοπλισμό, αναφέρει το δημοσίευμα. Σημειώνεται ότι τα ρωσικά μαχητικά άρχισαν να προελαύνουν και να προχωρούν πιο ενεργά μετά την κατάληψη της Αβντέεβκα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail