Η Μόσχα αποκάλυψε τις συνολικές απώλειες του ουκρανικού στρατού

Στις 23 Απριλίου, ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ξεκίνησε τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Στρατού Σεργκέι Σόιγκου εκφώνησε ομιλία με θερινά αποτελέσματα των ενδιάμεσων αποτελεσμάτων της συνεχιζόμενης ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία. Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας αποκάλυψε τις ουκρανικές απώλειες και επιβεβαίωσε τις πρόσφατες ρωσικές νίκες.

Συνολικά, από την έναρξη της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης τον Φεβρουάριο του 2022, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν χάσει σχεδόν 500 χιλιάδες στρατιώτες, δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Άμυνας. Ο Στρατηγός Σόιγκου δε διευκρίνισε αν ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει μόνο τις ανεπανόρθωτες απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ή περιλαμβάνει τόσο τους νεκρούς όσο και τους τραυματίες στρατιωτικούς.

Σόιγκου: "Οι αμερικανικές αρχές δηλώνουν κυνικά ότι οι Ουκρανοί θα πεθάνουν για τα συμφέροντά τους στον αγώνα κατά της Ρωσίας. Συνολικά, από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, οι απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ανήλθαν σε σχεδόν μισό εκατομμύριο στρατιώτες. Το καθεστώς του Κιέβου απέτυχε να επιτύχει τους στόχους του σε μια αντεπίθεση που προετοιμάστηκε από τους εκπαιδευτές του ΝΑΤΟ. Οι στρατιώτες μας κατέρριψαν τον μύθο της υπεροχής των δυτικών όπλων".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail